Stiri si curiozitati

Cine este Antonia Enache, profesoara sedusa de preot

Publicat: 31 ian. 2019

Cazul Antoniei Enache, profesoara care a fost sedusa de un preot, a ajuns la urechile tuturor. Multi se intreaba cine este aceasta si cum s-a ajuns in situatia in care sa nu-si dea seama ca povestea dintre ea si omul credintei a luat o amploarea nedorita. Dupa mai multe cautari, numeroase detalii despre femeia au iesit la suprafata.

Aceasta are un CV de-a dreptul impresionant! Antonia Enache are doctoratul cu calificativul Magna cum Laude.  Din pacate, pe partea dragostei nu a fost atat de norocoasa, astfel ca a venit la o emisiune pentru a-l demasca in vazut tuturor pe cel pe care l-a iubit. Profesoara spune ca a sedus-o, iar mai apoi a parasit-o.

Cine este Antonia Enache, profesoara sedusa si abandonata de un preot?

Antonia Enache este o profesoara de engleza cu rezultate foarte bune.„Antonia Enache este conferentiar la Academia de studii economice din Bucuresti, Facultatea de relatii economice internationale, Departamentul de limbi moderne si comunicare in afaceri. A absolvit Facultatea de limbi si literaturi straine (Universitatea din Bucuresti) in 1997, in 1998 Masteratul de Lingvistica Aplicata in aceeasi universitate, iar in 2001 Programul postuniversitar de relatii internationale si europene si management in cadrul Universitatii din Amsterdam. In 2006 si-a sustinut teza de doctorat cu titlul Promisiunea Politica la Universitatea din Bucuresti, obtinand calificativul Magna cum Laude. Antonia Enache este autoarea a numeroase lucrari stiintifice de specialitate, studii si monografii, precum si a unui numar semnificativ de articole sutinute la conferinte stiintifice nationale si internationale si publicate in reviste prestigioase. Domeniile sale de interes includ engleza pentru afaceri, lingvistica aplicata, sociolingvistica, relatiile internationale si comunicarea politica”, conform site-ului limbimoderne.ase.ro.

Desigur ca dupa ce a aparut la televizor cu povestea uluitoare de iubire multi care au vazut cazul i-au cam atestat inteligenta.”Sunteti de o prostie greu de imaginat! Rusine ASE pentru astfel de cadre! Faceti rusine tagmei profesorilor!!! Mi-e rusine de rusinea dumneavoastra. Cum sa faci asa ceva, tu, femeie independenta, profesor, pentru un barbat? Dumneavoastra sunteti misogina, nu preotul. O femeie inteligenta, intelectuala, independenta nu ar recurge niciodata la astfel de victimizari!” si „Te mai freci cu popa… Daca esti o enoriasa trebuia sa stii ca un preot nu poate fi preot daca nu este insurat. Lesinatura si scursura ce esti”, au fost cateva din comentariile internautilor.loading...

Adauga un comentariu