Titlurile zilei

Cine este bărbatul care a încercat să agațe o adolescentă din Iași care voia să lucreze ca bonă! Polițiștii din Iași l-au identificat într-un timp record. Are „imunitate”!

Publicat: 28 nov. 2020
O adolescentă din Iași a postat un anunț de angajare pe OLX și a fost abordată de un individ care voia să întrețină relații sexuale cu aceasta
Mesajele primite de o adolescentă din Iași de la un individ care voia să întrețină cu ea relații intime

Polițiștii din Iași l-au identificat pe bărbatul care a încercat să agațe o adolescentă care voia să lucreze ca bonă. Totul a plecat din momentul în care o adolescentă în vârstă de 17 ani a făcut o postare în mediul online care a devenit virală. Puștoaica din Iași a postat pe un site de profil un anunț în care își manifesta dorința de a lucra ca bonă în această perioadă. Deși este minoră și este elevă, a vrut să câștige ceva bani de buzunar

Polițiștii l-au identificat pe individul care a încercat să agațe o adolescentă care voia să lucreze ca bonă. Zilele trecute, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale (BIC) au discutat cu bărbatul care i-a propus unei adolescente din Iași să întrețină relații sexuale în schimbul unei sume de bani. În urmă cu câteva zile, o adolescentă în vârstă de 17 ani, din Iași, a făcut o postare care a devenit virală. Puștoaica a făcut o captură de ecran la o conversație pe care a avut-o cu un necunoscut.

Povestea începe în urmă cu câteva zile, când adolescenta a cărei identitate o vom proteja a postat un anunț pe OLX. În acel anunț spunea că vrea să lucreze ca bonă, precizând că are 17 ani. La scurt timp a fost abordată de un bărbat care i-a spus că are nevoie de o bonă pentru copilul său în vârstă de 6 luni. Adolescenta i-a spus că trebuie să intre online la cursuri pe timpul zilei, dar poate avea grijă și de copil în acest timp. Discuția avea să degenereze din acel moment. Copilei i s-a propus să întrețină relații sexuale în schimbul unei sume de bani.

După ce a fost postat anunțul, a abordat-o

Se pare că individul avea textul pregătit.

„Eu am publicat un anunț pe OLX. Am vrut să lucrez ca bonă. În anunț am specificat că am 17 ani. La scurt timp am fost abordată de un bărbat care mi-a spus că are un bebeluș de 6 luni și are nevoie de o bonă. I-am explicat că în timpul zilei trebuie să intru la cursuri online, dar că pot avea grijă de copil, chiar și așa. Mi-a spus că este de acord și că îmi poate da 1.100 de lei. Ulterior mi-a spus că îmi dă 2.800 de lei dacă accept să întrețin cu el relații intime, iar dacă nu sunt, nu mai este valabil job-ul”, a spus adolescenta.

Copila i-a dat un mesaj bărbatului în care i-a spus că este minoră, însă individul nu a părut deranjat de acest „detaliu”.

Sute de reacții din partea internauților

Deși copila i-a spus că este minoră, individul nu a fost deranjat de asta.

„I-am spus că am 17 ani, iar el mi-a spus că a citit asta”, a completat adolescenta.

Ulterior, fata a refuzat oferta, iar în acel moment bărbatul a încheiat orice conversație.

„I-am spus că am prieten, că sunt minoră și că nu accept. Atunci m-a blocat peste tot și a încheiat discuția”, a mai spus tânăra.

Pentru a nu mai fi situații similare, adolescenta a postat prin ce a trecut pe Facebook.

„Am postat pe Facebook prin ce am trecut pentru ca toate fetele care își caută de muncă să știe ce li se poate întâmpla. Nu mi se pare normal să existe astfel de situații. Domnul respectiv avea o poză cu „Jandarmeria Română”, probabil pentru a da sentimentul de încredere”, a mai spus adolescenta din Iași.

Individul nu va răspunde în fața legii

Reporterii BZI au luat legătura cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Aceștia au precizat că au deschis o anchetă în acest caz.

„Polițiștii ieșeni s-au autosesizat cu privire la această situație și fac verificări pentru a stabili întreaga situație de fapt”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ulterior, polițiștii au făcut verificări și au ajuns la individ. Acesta are 34 de ani, este căsătorit și are într-adevăr un copil. De loc este din Gura Humorului și lucrează ca muncitor.

Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul a declarat că a căutat o bonă, însă a ridicat din umeri când a fost întrebat cu ce ar fi plătit-o având în vedere că veniturile lui lunare nu sunt deloc mari. Când vine vorba despre răspunderea penală, putem spune că individul are „imunitate”. Nu a încălcat nicio lege, iar polițiștii nu au putut decât să-l sfătuiască să nu mai aibă asemenea derapaje. El le-a mai spus polițiștilor că nu avea de gând să se întâlnească cu minora sau să întrețină cu aceasta relații sexuale.

Comentarii
Adauga un comentariu