Cancan ultimă oră

Cine este Carla’s Dreams. Cum arată cel mai iubit artist fără mască

Publicat: 21 sept. 2021
De mai bine de 9 ani, trupa din Republica Moldova reușește să surprindă atât prin piesele sale, cât și prin look. A devenit un adevărat fenomen

Cine este Carla’s Dreams. De mai bine de 9 ani, trupa din Republica Moldova reușește să surprindă atât prin piesele sale, cât și prin look. A devenit un adevărat fenomen.

Proiectul muzical inedit a luat naștere în 2012, în Republica Moldova. Puțini știu că numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului britanic de romane de spionaj John le Carré. Acesta este un acronim, ceea ce înseamnă că la finalul proiectului am putea afla cine se ascunde, de fapt, în spatele măștii.

Cine este Carla’s Dreams

Atât vocalistul formației, cât și ceilalți membri ai echipei, își ascund identitatea prin machiaj strident. Poartă mai mereu hanorace negre și au mănuși în mâini, reușind astfel să-și păstreze misterul. Solistul trupei a recunoscut că ideea nu i-a aparținut, ci s-a inspirat de la alți artiști. El a mai spus că masca îl ajută și să fie mai deschis.

„Aş vrea să pot spune că a fost o strategie care ne-a făcut să ajungem aici. Asta ar însemna că suntem foarte inteligenţi. Noi facem muzică de mai mult timp, dar nu voiam să intrăm în ceea ce se cheamă showbiz. A fost simplu: într-o seară am zis: hai să postăm pe internet. Am făcut-o. Fără mari aşteptări. Cunoscuţii noştri au trimis piesele mai departe, iar cei interesaţi au făcut şi ei asta. Şi-apoi totul a devenit dinamic: am început să primim feedback, am făcut pagina de Facebook, a început să crească canalul nostru de pe YouTube“, spunea vocea Carlei tot pentru „Adevărul“.

Popularitatea trupei a depășit granițele Republicii Moldova. S-a lansat în România în 2013, alături de Inna, cu piesa „P.O.H.U.I.“, ca mai apoi să cânte cu Loredana „Lumea mea“, iar anul acesta cu Delia, lansând piesele, „Cum ne noi“ şi „Da, mamă“. A ajuns rapid să fie una dintre cele mai populare trupe de la noi.

“Sergiu” este vocea trupei și tot el se ocupă de compoziție și producție. Cam atât știu oamenii despre solistul trupei Carla’s Dreams. Identatea lui a fost subiect de interes încă de la înființarea grupului.

În 2012, în cadrul emisiunii Paparazzi de la Jurnal TV s-a lansat ipoteza că solistul ar fi Andrei Țăruș, cunoscut anterior ca solistul și compozitorul trupei In Quadro. El a negat însă zvonurile într-un interviu pentru Libertatea, recunoscând totuși că există un Andrei care a colaborar cu trupa Carla’s Dreams. De atunci, el a fost fotografiat în mai multe ipostaze, ce par totuși să întărească această ipoteză.

Carla’s Dreams, jurat la Superstar România

Talentul și popularitatea l-a propulsat și mai mult pe vocalistul trupei, care a ajuns în ipostaza de jurat în multe emisiuni de divertisment. A făcut parte din juriul emisiunii “X Factor”, în anul 2018, când concurenta sa, Olga Verbițchi, a câștigat marele premiu.

A fost absent o perioadă din peisajul mediatic, însă acum a acceptat o nouă provocare, la un alt post de televiziune. Carla’s Dreams este unul dintre cei 4 jurați de la “Superstar România”, de la PRO TV. Alături de Smiley, Marius Moga și Raluka, el speră să găească noul star al țării.

„Acest format este o provocare pentru mine. Din păcate, nu mă cunosc foarte bine cu cei din juriu, suntem din același domeniu, nu suntem amici sau cunoscuți”, a declarat Carlas Dreams pentru Click.ro.

„În ultimul an nu am făcut muzică, mă bucur că am făcut pauză. Nu am zis DA din prima atunci când am primit propunerea din partea PRO TV, pentru că nu eram sigur că vreau să fac acest proiect. Apoi m-au convins și iată-mă aici”, a mai adăugat artistul.

Toți membrii au fost fotografiați fără mască

Trupa combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock și pop. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost Da-te-n c$%£ m@-tii, un cântec „underground” cu conținut obscen.

De când s-au lansat, membrii trupei Carla’s Dreams au fost vânați pentru faptul că nimeni nu i-a văzut vreodată la față. Conceptul lor a fost încă de la început să poarte măști, astfel că oamenii să nu-i recunoască pe stradă. Cu toate acestea, este greu să te mai ascunzi când ai un succes formidabil și sunt milioane de fani care doresc să știe mai multe despre tine.

În aparitiile publice, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată. De curând, toți membrii au fost fotografiați în Moscova, fără mască, și astfel s-a aflat identitatea lor. Potrivit presei din Rusia, membrii trupei au fost cazați în două hoteluri, iar solistul a stat separat de colegii săi, scrie newscaffe.ro

Mai mult, solistul formației este Andrei Tarus. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1984 în orașul Slobozia din Republica Moldova și a absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să facă parte din trupa Carla’s Dreams, Andrei Tarus a fost membru al trupei Quanto.

Chitaristul trupei este Emanuel Masson si a colaborat cu artiști de renume printre care Inna și Stefan Stan. Locuiește în București și a absolvit facultatea ASE.

Comentarii
 • Cine știe ce fata are, noi mai ridem de mascații de la trupele speciale dar ăștia chiar ca se dau exagerați ca de muzica pe care o canta mie personal nu îmi place.

 • Sunt foarte inteligenți, întotdeauna e o placere sa ii ascult și sper o tina pe acest trend pentru ca au o muzica foarte expresiva. Iar faptul ca poarta masca este ii face și mai interesanți.

 • Cum sa poți umbla tot timpul mascat? Nu știu dacă este legal dar cum te legitimez la Vama sau la orice organ de poliție? Ei călătoresc mereu așa cu mască și în magazine fără să se întrebe cineva dacă sânt hoți sau teroriști ? Ceva e putred…Incercati voi așa să vedeți răspunsul…

 • Comentariile anterioare par total imature cu tendinte de denigrare.
  Toți artiștii au o față de scenă și una de viață. Probabil va intriga faptul ca omul va transmite ca actul artistic il însoțește orcand si oriunde.
  Nu judecați cartile dupa coperți. Puteați să il auziti doar la radio si să nici nu conteze cum arată. „Nu trageți în pianist !”. Exprimarea artistică poate sa nu intre in intregime in aria de percepție si mai ales in capacitatea intelectuală a oricui.
  Le transmit celor pseudointeligenti să nu se mai forțeze să înțeleagă chiar tot, pentru ca riscă sa facă hemoroizi pe creier.

 • pai, ramai asa cum esti…este suficient cat ne-ai speriat… acum esti un artist consacrat.
  ai toate atuurile sa te prezinti in carne si oase … esti minunat ! felul cum vorbesti are un sharm aparte… astept sa te vad fara masca in juriu. succes!

 • Ce comentarii răutăcioase au unii… Mi se pare genial că nu au vrut să își arate identitatea de la început, că acum mai știe lumea cum arată. E o mișcare de marketing deșteaptă plus că au și ei posibilități multiple in felul acesta. Și cred că au vrut că publicul sa se concentreze mai mult pe mesajul și muzica lor. Oricum, e o combinație reușită, dovadă fiind chiar discuțiile noastre aici. Recunosc, sunt fan.

 • Muzica e pentru auz nu văz, atât timp cât cântă bine mie nici că-mi pasă cum arată atât solistul cât și ceilalti membrii ai trupei căci muzica recere doar talent nu neapărat vreo față la vedere. Talentul muzical se calculează prin suma a tot ce îți transmite pe moment acele melodii de ei cântate și de noi ascultate pentru ‘face featuring’ și fețe deosebite normal s-ar apela la modeling NU muzică, zic asta pentru că eu dacă vreau să văd fețe, portrete și artă în general apelez la tablouri și fotografii cu persoane de profil nu aș avea vreodată insolita pretenție să apelez la vreun cântăreț pentru asta. Desigur sunt excepții unii au exces la ‘daruri’ și pot fi pe cât de frumoși tot atât de talentați la per general zic asta pt ca eu personal nu cred în oameni ‘urâți’ fiecare are un anume fel de ceva de îl face pe loc să fie, FRUMOS dar câteodată frumusețea poate să fie și un blestem dacă se pune un mare accent pe ea încât devine atotcaparatoare și reversul ei malefic să zicem asa e că unii care își întind plapuma mai mult decât trebuie și profită din plin de ea prin nemerit dacă persoana nu e apta în cazul de față muzical și face exces de nuditate pentru a scuza lipsa talentului, atât timp cât vor exista capete superficiale care nu pot percepe mai mult decât pe plan fizic, tot macazul ăsta are să fie și anume ‘netalentul’ are să dăinuie și talentul trebuie sa se conformeze normelor ori să plece capul. Mare parte din lumea de azi tinde parese să confunde un talent muzical cu frumusețea și nuditatea și e mare păcat, azi se cere musai sa fi frumos la orice la muzică la actorie etc… când ei uită că absolut tot e relativ până și frumusețea, unii văd frumusețe fizică altii pe cea dată de talent dar fiecare cu ale sale, pt unii e musai să descoase absolut tot, până nu știu și toaca în cer nu pot fi sănătoși, eu când ascult muzică o fac să mă destind să uit de probleme nu să-mi împuiez capul cu întrebări gen vai mie nu știu cum arata ‘nuj’ ce membru de formatie de mine apreciată, pe bune rușinică mie dacă aș fi făcut așa. Concluzia: În muzică contează ce mi se transmite prin ‘ochii’ simțămintelor transmise de acele sunete muzicale nu via imaginilor văzute prin ‘ochi superficiali’ redate de videoclipuri, înainte de Michael Jackson nici nu se prea punea problema de așa ceva, de videoclipuri, a apărut moda asta revoluționară odată cu Thriller, dar MJ era original și odată cu el sa creat ‘moda’ asta, dar ceilalți cântăreți văzând zarva creată de public au zis să o reproducă ei omițand să vadă originea din asta și anume MJ a vrut să facă ceva unic și original să-și promoveze mișcările originale prin dans și a facut un mini film din acea melodie sus menționată dar dacă scopul nu a fost înțeles sau dinadins omis sa creat ceva nociv o ‘reteta’ ce avantajează pe cei ce nu au talent dar au frumusețe cu duiumul de adevăratele talente muzicale ca mai apoi și cei cu talent să văd că fac la fel pt ca astăzi din păcate nuditatea e perceputa la grad de ‘talent’ în muzică și e tragic pt ca muzica vindeca, alina și liniștește cu sunete nu cu imagini superficiale de nuditate supraîncărcate date de videoclipuri ușor spalăbile pe creier, mie mila de cei ușor influențabil și Iisuse mulți mai sunt, și pe ce că se pune accent mai mult pe imagini și nu muzica în sine de-abea se mai fac câteva cântece calumea, azi se dă tonul în muzică cu, cântece urâte și fără noima dar dacă e la modă și pe #val, turma se conformează că aia e. Se mai face în zilele de azi și muzică bunicica dar e puțină restul e de duzină, din păcate asta vinde pentru că, cantitatea pare mai importanta ca și calitatea. Eu și acum ascult muzică veche sunt născută în anii ’90 și mă bucur că ascult muzica anilor ce au trecut mai de calitate decât scuzați-mi limbajul ‘rahaturile’ din ziua de azi, muzica veche îmi transmite senzații bune cea de azi de-abea ‘coincide’ cu mine sa zic asa, mai sunt câțiva care mai cântă versuri sincere cei de la Karla mai au o noimă dar voi nu vedeți asta sunteți ocupați în a vă limita la ai critica ca vezi doamne cum or arata, e fix treaba lor, unii mai vor și să aibă viață personală liniștită fără poze pe Instagram, dacă lumea le apreciază muzica pt ei e de ajuns și dacă voi le apreciați muzica la randu-vă ar trebui să vă fie de ajuns! Dacă ii apreciați cu adevărat le-ați respecta dorința și nu ia-ți tot zori toată ziua buna ziua cât e ea de lunga, am scris asta pentru că de-a lungul anilor am tot văzut că se tot întreabă lumea cum or arata și m-am saturat să văd ca tot evitați aluzia lor, ei vor să le fie apreciat talentul de cei care vor cu adevărat să îi aprecieze și atât, nu vor mai multa celebritate. Erați pe aici câțiva care ziceați că nu vă place muzica lor atunci de ce vă interesează cum arată ei? repet, e fix treaba lor, păcat că la atat vă limitati unii, în fine vă doresc tuturor putere de discernământ întru distingere rog nu vă supărați pe mine pentru dojeana dar unii nici nu vă dați seama că faceți o greșeală și am cugetat mult până să scriu asta dar adevărul doare întotdeauna, vă doresc să vă TREZIȚI la realitate și multă sănătate în această urâtă ‘era’ de Covid.

 • In zadar au muzica ,,buna,,?!dupa cum sunt laudati intr-un coment. daca nu te poti uita la ei.Cun sa-i asculti?Cu ochii inchisi?Sunt ca niste fantome bune de speriat ursii.

 • Ati vazut sau auzit de 31 de ani moldoveni de peste Prut care sa vina la munca ?Eu nu.Toti devin „vedete” „afăceristi” „pupeze,adica femei purice” sau migreaza – trambulina romaneasca i-a facut vizibili.Sunt pragmatici,insistenti ,lipitori si.
  .IMPERTINENTI.Astia pictati sunt ca matracucele care vor sa fie bagate in seama,sa atraga atentia.Bleh

 • Artistul este genial, nici nu mă miră neînțelegerea unora, nu ai cum să-i scoți din manelele lor…
  Bravos, Carla’s, ține-o tot așa !!!

 • Aveți mare dreptate toți, dacă este un adevărat bărbat, ar trebui să-și arate fata! Și voi românilor nu găsiți pe altcineva să puneți în juriu, noi nu avem artiști capabili de așa ceva?

 • Comentariile menite doar să jignească, nu fac decât să arate ce minte îngustă au unii care cică se cheamă oameni. Sunt unele melodii care îmi plac ,și altele care nu. Aspectul fizic este ceea ce contează cel mai puțin. Faze de genul: „e urât de se ascunde,….,e ciudat….. E demonic……etc,gândire de mucoși de 3 ani. Când apare o fufă pe pe jumătate dezbrăcată și nu are nici voce , doar face streaptess și miorlăie ceva în legea ei, e mare artistă. La astfel de specimene nu se mai comentează. Nu trebuie să ne placă la toți aceleași lucruri, dar asta nu înseamnă că dacă nu îmi place ceva, par mai inteligent dacă jignesc. Asta ne e mentalitatea. …De 💩

Adauga un comentariu