National

Cine este Carmen Daniela Dan, cine este propunea de Ministru pentru MAI

Publicat: 03 ian. 2017
1
Senatorul PSD Carmen Daniela Dan este posibila propunere pentru functia de ministru de Interne.
Carmen Daniela Dan s-a nascut la 9 octombrie 1970, in Bucuresti. In anul 1989, aceasta a absovit Liceul de filologie-istorie Zoia Kosmodemianskaia, Bucuresti, iar in anul 2000 finaliza cursurile universitare ale Universitatii Ecologice Bucuresti. In anul 2003 se inscrie la Academia de Studii Economice Bucuresti, unde si-a luat diploma de masterat in Managementul Afacerilor Publice Europene.
In perioada 1990-1996 a activat ca secretar la Scoala generala nr.3 Videle, dupa care a fost referent la Banca Agricola din Videle, pana in 2001. A activat ulterior la Raiffeisen, unde a ocupat job-ul de teller front office. In iulie 2002 a devenit consilier juridic al Consiliului Judetean Teleorman, in cadrul Serviciului Juridic si Contencios, iar din 2010 a fost directorul Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor al judetului Teleorman.
A fost subprefect al Judetului Teleorman intre 15 iunie 2012 si 13 martie 2014, ulterior fiind numita prefect al Judetului Teleorman.
La alegerile din 11 decembrie a fost aleasa senator de Teleorman. In prezent, Carmen Daniela Dan este presedintele Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari din Senat.
 
Comentarii
  • carmen daniela”cea sexy”dan sper ca s-o descurca shi pe acest post.oricum,vad ca la pastrat pe raed”salam de” arafat pe postul lui de la” interne”,dar putea sa fie tot secretar de stat shi la” sanatate”,faindca ei yi au mai nou in subordine pe cei de la ”s.m.u.r.d.”,firma pe care acesta il patroneaza.

Adauga un comentariu