National

Cine este cel mai prost plătit concurent de la Survivor România

Publicat: 10 apr. 2021
Dacă Jador este cel mai bine plătit concurent de la Survivor, cei mai puțini bani îi încasează Zanni

Survivor România este una dintre cele mai grele competiții care se desfășoara în prezent la noi în țară. În celebrul concurs, sunt înscrise vedete care au diferență enormă din punct de vedere financiar.

După cum se știe, cel mai bine plătit concurent de la Survivor este Jador. Onorariul pe care îl încasează Jador pentru o săptămână de stat în republica Dominicană ar fi de 4.500 de euro, preț pe care celebrul cântăreț l-ar fi negociat la sânge.

Și Alexandra Stan a încasat un salariu destul de avantajos în concurs. Cântăreața de 31 de ani ar fi negociat onorariul său la suma de 2.500 de euro pe săptămână, pe parcursul șederii sale în Republica Dominicană.

Printre vedetele bine plătite din cadrul competiției Survivor România, de la Kanal D, sezonul al doilea, se numără și următorii concurenți din echipa Faimoșilor, care ar încasa sume cuprinse între 1.500 și 3.000 de euro săptămânal: Cătălin Moroşanu (36 de ani), Costi Ioniţă (43 de ani), Culiţă Sterp (28 de ani).

La polul opus, potrivit aceleiași surse, cel mai prost plătit concurent de la Survivor România ar fi tânărul solist Zanidache. El este protejatul lui Alex Velea și fiind la început de drum nu a obținut prin negociere o sumă foarte mare. Conform unor zvonuri din televiziune, acesta ar încasa 1.000 de euro pe săptămână.

Numele adevărat al acestuia este Zannidache Edmond, iar prietenii îl alintă: Zanni. El are 23 de ani și este îndrăgit de tânăra generație.

Adauga un comentariu