Cancan ultimă oră

Cine este Constantina, mama lui Alex Velea. Detalii din copilăria artistului

Publicat: 27 iun. 2022
Cine este Constantina mama lui Alex Velea. Detalii din copilăria artistului
Alex Velea și cu mama lui sunt în relații foarte bune și se înțeleg de minune

Alex Velea este cunoscut de o țară întreagă, însă puțini știu cine este mama lui, Constantina. Artistul se poate declara un bărbat împlinit, pentru că la vârsta de 38 de ani are parte de tot ce și-ar putea dori un om, o familie frumoasă, succes pe plan profesional și totul pare să meargă ca pe toate. Alex Velea nu s-a fericit niciodată să vorbească despre familia lui și nu și-a ascuns niciodată originile.

Alex Velea este tare mândru de familia pe care o are. În afara familiei pe care și-a format-o cu Antonia, artistul se mândrește ori de câte ori care ocazia cu părinții săi. Artistul pare să aibă o relație foarte apropiată cu mama și cu tatăl lui, iar acesta le seamănă izbitor.

Alex Velea și mama lui, Constantina, au o relație apropiată

Alex Velea s-a născut și a crescut la Craiova. Artistul și-a văzut de viață mai departe la București, însă părinții lui au rămas la casa lor din Craiova. Aceștia sunt oameni modești și locuiesc în același bloc din oraș de peste 20 de ani.

Alex Velea și cu mama lui sunt în relații foarte bune și se înțeleg de minune. Constantina Vela își iubește foarte mult fiul, dar și nepoții. Ce părere au vecinii din bloc despre mama artistului.

„Amândoi sunt niște oameni extraordinari. Se au bine cu toată lumea din bloc. Sunt oameni la locul lor, cumsecade, respectuoși, își văd de viața lor. Sunt niște oameni simpli, pensionari. N-au fițe și sunt de ajutor’’, a declarat unul dintre vecinii lor.

De asemenea, nici Alex nu a rămas nelăudat de către vecini din blocul în care a copilărit. Se pare că artistul era un copil bun și un elev conștiincios. Vecinii spun că Alex Velea a fost și este în continuare un om foarte respectuos.

„Și Alex este respectuos. Dacă te întâlnești de șase ori cu el pe scări, de șase ori te salută. Și pe copiii îi salută. Un băiat tare cuminte a fost și când era mic. A învățat bine, are multe diplome, toate sunt acasă la părinți’’, a mai spus acesta.

Conflict între mama lui Alex Velea și bunica lui paternă

Bătrâna locuieşte într-un apartament din Craiova şi este ajutată, din când în când, doar de vecinii de bloc. Se pare că ar fi fost uitată atât de noră, cât şi de fiul ei, care e tatăl lui Alex Velea. Bunica Verginica l-a crescut pe cântăreţ şi l-a scos din multe necazuri, dar acesta o neglijează acum. Bătrâna mărturiseşte, cu lacrimi în ochi, că abia face faţă de pe o zi pe alta, având şi unele probleme de sănătate.

Locuieşte singură de mulţi ani, într-un apartament din Craiova. Spune că fiul ei, care e tatăl lui Alex Velea, aşteaptă ca ea să moară, pentru a putea să-i ia apartamentul. Mai mult, nu a mai vizitat-o de câţiva ani, din cază că are probleme cu inima. Tatăl lui Velea are un stent la inimă şi o carotidă înfundată.
Adauga un comentariu