Stiri si curiozitati

Cine este copilul ciudat din acest tablou. Te vor trece fiorii

Publicat: 02 apr. 2017

Ar fi trebuit sa nu intre in pod, cel putin asa ii ceruse proprietarul, dar tanarul a facut-o totusi, din curiozitate.

Cel mai ciudat lucru gasit in pod a fost un tablou. Infatisa un copil cu cel mai straniu detaliu – ochi negri.

Nimeni nu a putut sa ii spuna cine este copilul si de ce are ochii de aceasta culoare. O scurta cercetare pe site-urile care documenteaza fenomenele paranormale l-a infiorat.

Vezi si Ii era teama ca o sa fie ingropat de viu. Ce s-a intamplat dupa ce a murit

Primul caz al unui asemenea copil a fost semnalat in 1998.

Pe 16 ianuarie 1998, Brian Bethel statea intr-o parcare, cu motorul masinii pornit; Brian este jurnalist. In timp ce statea acolo, doi baieti s-au apropiat si s-au oprit langa geamul deschis, au cerut ca el sa-i duca acasa si au cerut cu insistenta sa fie lasati inauntru. El isi descrie reactia imediata ca experimentand un raspuns biologic tipic in caz de atac, o descarcare de adrenalina si anxietate.

Vezi si Si-a inscenat propria moarte ca sa vada cati oameni vin la inmormantare! Ce a urmat e halucinant

A rezistat impulsului de a-i lasa inauntru, iar „copiii” au devenit extrem de agitati si solicitanti; cand a inchis geamul de la masina, au devenit agresivi in cererile lor. El afirma ca atunci cand geamul s-a inchis, s-a uitat in ochii lor negri precum carbunele, foarte mari, si a simtit o teama inexplicabila, aproape paralizanta. Atunci a pornit masina, lasandu-i pe marginea drumului.

Kyle, Boise Idaho: „Un prieten m-a sunat noaptea tarziu, complet ingrozit. Era in oras cu prietena lui si s-au oprit la un mini market ca sa ia niste snacksuri. Cand erau in parcare, doi copii s-au apropiat de masina. Doi copii au batut la geamul lui si i-au cerut sa-i duca la o statie de autobuz, la o departare de cateva mile. Dar prietenul meu a spus ca amandoi copiii aveau ochi negri, solizi, si vorbeau cu o asemenea incredere stranie, incat era aproape ca si cum erau mai in varsta decat aratau. Acum toate acestea, in aparenta, nu mi-au parut atat de ciudate. Dar stiti, prietenul meu era atat de zguduit. Ca si cum era chiar suparat. A spus ca singurul copil care a vorbit, doar a continuat sa insiste, ca si cum stia ca daca cerea destul de mult timp, prietenul meu avea sa-l lase inauntru.

El spune ca s-a trezit chiar ca mana i se misca pentru a deschide usa, fara ca el sa vrea, ca si cum copilul exercita asupra lui un fel de control al mintii. Ei bine, in cele din urma copiii au inteles mesajul si au plecat. I-am spus prietenului meu sa astepte acolo si am inchis. Prietenul meu a plecat cu masina din parcare si a fost lovit de un tir, care i-a omorat instantaneu atat pe el, cat si pe prietena lui. Soferul tirului a spus politiei ca a virat ca sa evite doi copii care mergeau pe marginea drumului”, a spus acesta.loading...

Adauga un comentariu