National

Cine este, de fapt, romanul membru Cosa Nostra, arestat in Buzau

Publicat: 22 sept. 2019

Stelica Iacob era dat in urmarire internationala, fiind acuzat de asociere de tip mafiot, tentativa de santaj si distrugere prin incendiere. Politistii de la Crima Organizata si luptatorii SAS au arestat un barbat de 34 de ani, banuit ca este membru al mafiei italiene. Era cautat de politia italiana de mai multa vreme.
Stelica Iacob, unul dintre locotenentii Cosa Nostra din Italia, era cautat pentru infractiuni cu violenta, comise in peninsula, potrivit datelor transmise prin Centrul de Cooperare Internationala al Politiei Romane.

Membru Cosa Nostra, arestat la Buzau

Stelica Iacob a fost dat in urmarire internationala pe 5 martie, cand a avut loc o operatiune anti-mafia a Comandamentului Provincial de Carabinieri Tripani.
In acea zi au fost puse in executare mandate de arestare emise de Tribunalul Palermo. Un numar de 25 de membri ai mafiei au fost arestati, dar romanul a scapat. Vineri, Stelica Iacob  a intrat in tara si a vrut sa ajunga in comuna Smeeni, unde are domiciliul. Pentru ca a realizat ca este urmarit de politie, a vrut sa mearga mai departe, in judetul Vrancea. Acesta a fost prins la un baraj rutier. Urmeaza a fi prezentat instantei in vederea extradarii catre autoritatile judiciare italiene.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit