National

Cine este deputatul Razvan Cuc, propunerea PSD pentru functia de ministru al Transporturilor

Publicat: 19 feb. 2019
1

Comitetul Executiv National al PSD i-a validat marti pe deputatii Razvan Cuc – pentru functia de ministru al Transporturilor si pe Daniel Suciu – pentru cea de ministru al Dezvoltarii Regionale, care va indeplini si functia de vicepremier, a anuntat la finalul sedintei premierul Viorica Dancila. "Acestea sunt cele doua nominalizari votate in cadru CExN, nominalizari care cred eu ca trebuie acceptate de domnul presedinte Iohannis", a spus premierul, care afirma despre cei doi social-democrati ca indeplinesc criteriile necesare pentru a coordona aceste portofolii. 

Razvan Cuc, in prezent membru al Organizatiei PSD Neamt, a mai fost ministru al Transporturilor in guvernul condus de Mihai Tudose.

El a fost inlocuit, pe 17 octombrie 2017, cu Felix Stroe. El isi anuntase demisia in cadrul unei sedinte a Comitetului Executiv National al PSD.

Conform declaratiei de avere din anul 2015, Alexandru Razvan Cuc are bijuterii in valoare de 15.000 de euro si mai multe conturi deschise la mai multe banci.

Adauga un comentariu