Stiri si curiozitati

Cine este Emily Burghelea, fosta asistenta de la Acces Direct

Publicat: 19 iun. 2020
Emily Burghelea demisie Acces Direct
Cine este Emily Burghelea, fost asistenta de la Acces Direct

Cine este Emily Burghelea fosta asistenta de la Acces Direct ce a declanşat un scandal monstru. Potrivit biografiei sale, Emiliana Burghelea, pe numele real, are 21 de ani şi vine din Constantă. A devenit celebră în România după participarea la show-ul de televiziune Bravo, ai stil de la Kanal D.

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Emily a ajuns până în finala sezonului trei. Acolo a pierdut în faţa prietenei sale Iuliana Doroftei.

Cine este Emily Burghelea

Emiliana a trecut pragul şcolii de ucenicenie a matinalilor de la Antena 1, Răzvan şi Dani în anul 2018. Norocul nu i-a surâs însă de această dată.

A ajuns asistentă la Acces Direct în locul Paulei Miniger imediat după ce Mirela Vaida a înlocuit-o pe Simona Gherghe pe postul de moderator.

În acest moment Emily spune că nu are iubit, însă a avut o relaţie timp de doi ani cu un pictor din străinătate prieten bun cu DJ-ul Dubfire.

Cei doi s-au cunoscut la un festival de muzică electronică şi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste mulţumită căreia tânăra Emily a vizitate multe colţuri exclusiviste ale lumii.

Emily Burghelea şi-a dat demisia în direct

Cine este Emily Burghelea se întreba toată lumea după gestul ei surprinzător făcut în direct la celebra emisiune Acces Direct. La începutul acestei săptămâni tânără de doar 21 de ani şi-a dat demisia în direct de la show-ul tv unde se făcuse remarcată.

Aceasta a adus acuze grave colegilor ei de platou menţionând faptul că Vulpiţa ar fi fost agresata fizic de către Viorel şi nemeni din cadrul emisiunii nu ar fi luat măsuri.

La puţin timp după ce şi-a prezentat demisia în cadrul emisiunii Emily a postat pe contul ei de Instagram mai multe story-uri în care apărea cu machiajul întins şi plânsa.

”Astăzi s-a depășit limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e Vulpița, că e X-uleasca, că sunt eu, că e orice altă femeie. ESTE MULT SUB DEMNITATEA ORICĂREI FEMEI, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare.

Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că nu am făcut asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo, cu care m-am și înțeles foarte bine. Am avut o relație super sudată până astăzi când m-au pus să face ceva ce nu am vrut să fac”, a mai precizat Emily Burghelea.

Ce spun foştii şefi ai Emilianei

Acest lucru nu a rămas însă fără repercursiuni. După toate cele spuse de către fosta asistentă, foştii şefi s-au hotărât să o dea în judecată, potrivit declaraţiilor unor surse ce au apărut în presă.

Emily Burghelea va fi dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că Emily Birghelea a făcut dezvăluiri incredibile despre situația Vulpiței, despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic.

Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro”, a spus o sursă.

Despre cine este Emily Burghelea cu adevărat o să aflăm cu siguranţă în viitorul foarte apropiat. Scandalul în care este implicată pare a fi la început şi cu siguranţă o să avem ocazia să aflăm mai multe despre frumoasă tânără de la malul mării.

Adauga un comentariu