Cancan

Cine este Fănica Roșcovana, noua Vulpiță de la Acces Direct

Publicat: 21 oct. 2020
fanica roscovana si sotul ei
Fanica Roscovana este noua Vulpita de la Acces Direct. Aceasta si-a inselat sotul cu un vecin

După ce au scapăt de Vulpița și Viorel, se pare că cei de la Acces Direct au găsit înlocuitori care să rupă audientele. În ultima perioadă, tot felul de personaje se perindă în emisiunea de la Antena 1. Telespectatorii au văzut zilele trecute în platou o femeie care și-a înșelat soțul cu un vecin. La prima vedere pare un caz banal de adulter, însă putini stiu cine este Fanica Roșcovana, intitulată noua Vulpiță de la Acces Direct.

Cine este Fănica Roșcovana

Fănica Roșcovana, pe numele din buletin Fănica Pavel, este noua Vulpiță de la “Acces Direct”. Și asta după ce Mirela Vaida și echipa cunoscutei emisiuni de la Antena 1 au căutat ceva vreme înlocuitori pentru Veronica și Viorel Stegaru. Povestea de viață a femeii care și-a înșelat soțul cu un vecin, căruia i-a dăruit un băiețel, ar putea să-i inspire pe unii dintre scenarișți. Presa din Vaslui a dezvăluit mai multe despre problemele din cuplul Fănica și Mircea Pavel.

Pe când avea 21 de ani, Fănica a devenit soția lui Mircea Pavel și, în prezent, ei locuiesc în comuna Mălușteni, situată în județul Vaslui. Ajunsă la 38 de ani, femeia este mamă de trei băieți și o fată, însă, niciunul dintre ei nu crește alături de ea. Oficialii de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui i-a luat pe toți și o acuză pe Fănica Roșcovana de neglijență gravă, relatează jurnaliștii de la vremeanoua.ro; soțul are probleme cu alcoolul, iar munca nu le place niciunuia.

Mariajul lor de 17 ani a fost presărat și cu o infidelitate din partea Fănicăi… și-a înșelat soțul cu un vecin, iar în urma aventurii a apărut un băiat; copilul are acum patru ani.

“Cel mai mare are 13 ani, al doilea are 11 ani (n.r.: băieți). Băiatul care e cu amantul, Grecu Gabriel Eugen, patru ani. Și fetița de doi ani”, a spus Fănica Roșcovana în cadrul emisiunii de la Antena 1.

“Aaaa, cu soțul ai mai făcut un copil după ce ai făcut cu amantul… că să îl împaci pe soț: «Hai să-ți fac și ție unul că să nu zici…». Ai iertat-o, Mircea?”, a reacționat Mirela Vaida.

“Da”, a răspuns soțul Fănicăi Roșcovana, supranumită “noua Vulpe plină de iubire” în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Mircea Pavel a aflat despre aventura soției sale cu o săptămână înainte că aceasta să nască; chiar și așa, el a decis să treacă băiatul pe numele său. Amantul este însurat și are doi copii cu cea care îi este soție; bărbatul a fost de acord că Fănica Pavel să păstreze copilul apărut în urma relației lor amoroase. Pe 19 noiembrie, băiatul din flori vă împlini cinci ani.

Telespectatorii au făcut apel către ONG-urilor care se ocupă de drepturile omului

“Nu am nimic cu dumneavoastră, cei de la «Acees Direct», dar cum de îi găsitți dom’le, numai pe cei care par puțini plecați de acasă cu mintea, că să nu spunem alttfel?! Un ONG ceva, care să îi apere pe aceșți oameni fără prea multă… inteligență, de fiecare dată când o televiziune îi ia că să râdă de ei în fața țării, nu se poate implica, să îi ajute? Că ei nu își dau seama cș sunt exploatați. Ce femeie normală ar merge să spună probleme din intimitatea ei, din familia ei, la televizor, dacă ar fi în deplinătatea mințîi sale? Chiar ar trebui că un ONG, care se ocupă cu ocrotirea unor astfel de persoane, să vadă de ei, să se sesizeze și să ia bani buni de la asemenea emisiuni, care se ocupă cu exploatarea oamenilor mai slăbuți de minte. În CNA nu mai ai nicio încredere, că i-a tot amendat, dar fără folos. Ei spun că arată poveșți de viață, dar mint cu intenție. Poveștile de viață sunt cele care reprezintă niste categorii, care pot servi drept exemple de viață. Fănica Roșcovana, cu 4 copii luați de Protecția Copilului pentru neglijare, ce exemplu poate oferi?” este unul dintre mesajele lăsate de unul dintre telespectatori pe contul de Facebook deschis pentru show-ul moderat de Mirela Vaida.

“Eu vreau ca amantul să-mi plãtească pensie alimentară pentru copil. Cred că e al lui, căci seamănă cu el”, a povestit Fănica Pavel în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Adauga un comentariu