Mozaic muzical

Cine este femeia care a îmbolnăvit-o pe Gabi Luncă de COVID. Dezvăluiri dureroase

Publicat: 08 apr. 2021
Gabi Lunca intr-un costum visiniu vorbeste la un pupitru
Fiica artistei a spus cine este femeia care a imbolnavit-o pe Gabi Lunca de COVID

Artista de muzică lăutărească a fost înmormântată în cimitirul Dămăroaia și acum s-a aflat cine este femeia care a îmbolnăvit-o pe Gabi Luncă de COVID. Cântăreața s-a stins din viață la 83 de ani, în noaptea de 2 spre 3 aprilie 2021.

Aceasta se afla internată în spital după ce se infectase cu noul coronavirus.

Cine este femeia care a îmbolnăvit-o pe Gabi Luncă de COVID-19

Familia artistei a organist un priveghi, fară sicriu, la Romexpo. Fiica acesteia, Estera Onoriu, a declarat că există o mare posibilitate ca aceasta să fi contractat virusul de la menajera lor.

“Din cercetările noastre, îmbolnăvirea mamei s-ar datora menajerei noastre. Ea e cea de la care ar fi plecat boala. Nu a știut, nu a realizat în timp util că a luat boala, la rândul ei, iar când a făcut, era prea târziu, fiindcă în cazul mamei s-a impus foarte repede spitalizarea sa, dată fiind şi vârsta pe care o are”, a declarat Estera Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, arată Cancan.

Care a fost cauza morții lui Gabi Luncă

Potrivit medicilor de la Spitalul Județean Ilfov, artista ar fi murit din cauza infecției cu noul coronavirus, a dezvoltat disfuncție multiplă de organ:

“Pacienta de 82 ani, internată pe 13.03 în spitalul nostru și admisă în STI în 1.04 cu pneumonie SARS-CoV-2 formă severă, afectare pulmonară 90-100%, cu evoluție trenantă și necesar de ventilație mecanică inițial noninvazivă, ulterior, intubată pentru ARDS pulmonar.

Ulterior, a dezvoltat disfuncție multiplă de organ și a survenit decesul în data de 2.04 ora 20,50. S-au respectat toate protocolalele medicale, pacienta nu a prezentat infecții asosiate actului medical, secreția traheală a fost negativă la intubație. S-a ținut legătura cu familia și a fost informată permanent de starea pacientei”.

Ultimul test COVID-19 efectuat artistei Gabi Luncă a ieșit negativ

Un ultim test Covid-19 efectuat regretatei artiste de muzică lăutărească, Gabi Luncă, ar fi ieșit negativ, afirmă surse apropiate cazului, pentru postul de televiziune RTV.

Postul citat nu oferă alte detalii care să precizeze momentul la care a fost făcut acest test sau alte elemente ce țin de decesul vedetei.

Dana Budeanu, despre înmormântarea artistei Gabi Luncă

Înmormântarea lui Gabi Luncă a avut loc conform protocolului COVID. Sicriul artistei a fost cărat de patru bărbați îmbracați în combinezoane, însă la puțin timp sicriul a fost atins de membrii familiei.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a avut o reacție extrem de tăioasă în urma celor întâmplate spunând că totul a fost o mascaradă inutilă.

Estera Onoriu, fiica artistei, a spus cine este femeia care a îmbolnăvit-o pe Gabi Luncă de COVID-19.

Adauga un comentariu