Cancan ultimă oră

Cine este femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea. Iubitul ei l-a făcut praf pe milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Publicat: 29 iul. 2022
Cine este femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea. Iubitul ei l-a făcut praf pe milionarul care are 9 copii cu 4 femei
Denisa Tănase este femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea

Denisa Tănase este femeia care l-ar fi dat peste cap pe Cristi Borcea. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun a câştigat premiul de Miss Fotomodel, în 2008. Fostul patron al lui Dinamo ar fi remarcat-o şi ar fi încercat să o cucerească.

Hristu Chiacu a venit cu acuze incredibile la adresa milionarului român care are 9 copii cu 4 femei şi este căsătorit, în acest moment, cu Valentina Pelinel. Fostul fotbalist din Ştefan cel Mare a dezvăluit că Borcea o curta pe iubita lui de atunci.

„Ştiu că s-a dat la ea”, a confirmat Chiacu zvonurile care au apărut în urmă cu mai bine de un deceniu.

Denisa s-a despărţit de Hristu, apoi a fost cu Alexandru Piţurcă

Denisa s-a despărţit de Hristu şi a fost apoi împreună cu Alexandru Piţurcă. Au existat zvonuri că şi Ciprian Marica ar fi cucerit-o. Hristu Chiacu a spus că știe că Borcea a curtat-o, iar acesta a aflat de la prietenii lui.

„E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva”, a spus Hristu Chiacu.

Hristu Chiacu a mai spus că nu a avut niciodată nimic cu Borcea și nu are nici acum. Acesta este de părere că Borcea a reușit să fie împreună cu Denisa Tănase.

„Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește). (n.r. despre acuzațiile lui Cristi Borcea) Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este c****r, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a dezvăluit Hristu Chiacu, potrivit gsp.ro.

Hristu Chiacu l-a făcut praf pe Borcea. Recţia omului de afaceri

Chiacu este chiar nepotul lui Gigi Becali. Cu privire la subiect, Cristi Borcea a negat totul și a spus că sunt niște prostii.

„Sunt niște prostii! Niște tâmpenii! Vă uitați în gura lui Chiacu? Nu vreau să comentez mai multe, chiar nu are rost”, a declarat Borcea pentru Prosport.

Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani a făcut 4 copii chiar în perioada în care era după gratii.
Adauga un comentariu