National

Cine este Florin Nemes, presupusul iubit al sefei DNA

Publicat: 05 mai 2016
1

Emil-Florin Nemes a ajuns in atentia opinie publice dupa ce catavencii.ro a scris ca acesta este iubitul Laurei Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, iar Mircea Badea s-a intrebat daca nu cumva procurorii „aresteaza competitorii iubitului”.

Nemes este de mai de 7 ani coordonatorul departamentului de marketing si PR al RCS & RDS, compania care detine postul de stiri Digi 24. El a aparut in mai multe reclame la serviciul de telefonie mobila al companiei de telecomunicatii, interpretind rolul unui detinut.

Este absolventul Academiei Fortelor Aeriene „Henri Coanda” din Brasov iar intre 2007 si 2009 s-a specializat in domeniul managementului strategic la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit profilului sau de Linkedin.

In perioada februarie 2006 – 2009, el a fost marketing manager-ul firmei Infogate Telecom SRL. Firma a detinut pana in toamna lui 2006 cea mai mare retea de cartier (C-zone), cand a fost preluata de compania RCS&RDS. In anul 2007, Nemes a dobandit statutul de persoana juridica (PFA) la care a renuntat in mai 2009. PFA-ul a fost inregistrat in Tarnaveni (jud. Mures), oras in care s-ar fi nascut.

Ulterior, presupusul iubit al Codrutei Kovesi a lucrat ca asistent de marketing la firma August Papier S.R.L, care se ocupa de fabricarea hartiei. Societatea a fost radiata in februarie 2014, in urma unei fuziuni prin absorbtie, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului.

Numele lui Florin Nemes apare in tabelul absolventilor Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazu” din Alba Iulia la sectiunea promotia anului scolar 1998 – 1999.

Florin Nemes intr-o reclama la Digi Mobil (dreapta)

Comentarii
Adauga un comentariu