Cancan

Cine este Ilinca Munteanu, iubita lui George Simion! Cei doi urmează să se căsătorească

Publicat: 27 iun. 2022
George Simion si o silueta de femeie
George Simion a spus cine este cu adevarat iubita sa

George Simion a ales să fie destul de discret atunci când a fost vorba de viața personală, pe paginile sale din mediul online regăsindu-se în special mesaje politice. Tocmai de aceea, după ce a publicat mai multe imagini în compania Iuliei Burcea, s-a crezut că tânăra este aleasa inimii sale, scrie click.ro.

Pentru a pune capăt confuziei, George Simion a devenit puțin mai deschis și a publicat câteva imagini cu cea care urmează să îi devină soție (pe bune de data aceasta!). Liderul AUR a dezvăluit cine este Ilinca, partenera lui, dar și ce planuri de viitor și-au făcut cei doi. Aceștia urmează să pășească în fața altarului la data de 27 august.

Cine este Ilinca Munteanu

Logodnica lui George Simion a urmat Dreptul, iar Simion a explicat că aceasta nu dorește să se implice în politică, alegând un traseu cu totul diferit față de al său.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august.

Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, a declarat George Simion pentru Click.ro.

Liderul AUR a vrut să intre cu forța în sediul DIGI 24

După ce liderul Aur a fost acuzat că urmărește interesele Rusiei, de către ministrul energiei Virgil Popescu, omul politic a încercat să intre în sediul televiziunii Digi 24. Momentul a fost filmat chiar de către bărbat.

Acesta a făcut un live pe pagina sa de Facebook, unde a surprins tot momentul. Din filmare se poate observa cum iubitul Iuliei Burcea împinge și țipă la angajații Digi 24.

„Dragi prieteni, la Digi24, în total dispreț față de legea audiovizualului l-au chemat pe hoțul Virgil (n.r. – Virgil Popescu, ministrul energiei), dar pe noi nu ne-au chemat”, a precizat omul politic pe live.

Acesta a refuzat să plece din incinta clădirii, cerând să fie întâmpinat de o persoană de la conducere. Bărbatul a acceptat să plece abia după ce a venit poliția.

Cu toate că până la momentul actual George Simion și-a ținut ascunsă viitoarea soție, acesta dorește să invite la nunta sa toți susținătorii. Ba mai mult, politicianul nu vrea dar la marele eveniment.
Adauga un comentariu