Actualitate

Cine este iubita lui Selly. Ce urmează să facă Smaranda împreună cu vloggerul

Publicat: 18 aug. 2020
Cine este iubita lui Selly
Selly și Smaranda se cunosc de câțiva ani și au fost colegi de clasă la Colegiul "Frații Buzești" din Craiova

Cine este iubita lui Selly. Pe numele real Andrei Șelaru, Selly este unul dintre cei mai populari vloggeri YouTube din România. Tânărul are peste 2,7 milioane de subscriberi și a ajuns în atenția publică datorită clipurilor sale virale cu tentă umoristică, dar și educațională. Însă multă lume este curioasă cine este iubita lui.

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online ca Selly, este exemplul perfect de adolescent al secolului 21. Acesta a absolvit liceul anul acesta și a luat bacalaureatul cu brio. Acum, tânărul se bucură de vacanța care i-a mai rămas înainte de începerea facultății.

Cine este iubita lui Selly

Cu toate că sunt împreună de câțiva ani, iubita lui Selly este mai puțin cunoscută decât celebrul vlogger. Tânăra alături de care Selly petrece majoritatea timpului se numește Smaranda Știrbu. Cei doi s-au cunoscut în frumoasa perioadă a anilor de liceu. Astfel, Selly și Smaranda au fost colegi de clasă la Liceului „Frații Buzești” din Craiova.

Ambii fiind foarte conștiincioși și inteligenți au trecut cu brio examenul de bacalaureat din această vară. Amândoi au luat note foarte mari la examenul maturității, fapt ce îi ajută mai departe în parcursul academic. De altfel, Smaranda urmează să studieze medicina. Este un domeniu la care visa de multă vreme și pentru care s-a pregătit intens. Iar faptul că iubita sa a intrat la Medicină l-a făcut pe Selly foarte mândru. De altfel, acesta a și felicitat-o pe rețelele de socializare.

Ce vor face Selly și Smaranda împreună

Acum, din moment ce și-au ales drumul în viață, Selly și Smaranda își continuă și relația. Iar cum începerea facultății se apropie, Selly a decis să se mute la București. Aici, vloggerul și-a închiriat un apartament în care va locui, cel mai probabil, cu iubita lui.

În altă ordine de idei, Selly și Smaranda obișnuiesc să împărtășească cu fanii de pe Instagram cam tot ce fac. Cei doi proaspeți absolvenți de liceu sunt foarte activi în mediul online și țin legătura cu alți tineri de vârsta lor. Prin ceea ce postează pe rețelele de socializare, ei încearcă să-i determine și pe alții să facă alegeri inspirate. De asemenea, atât Selly, cât și Smaranda, obișnuiesc să le dea sfaturi urmăritorilor lor, indiferent de vârsta lor.

Independent financiar de la 14 ani

Selly își câștigă de mult timp existența singur. Lucrurile pe care le face în mediul online i-au adus suficiente venituri. Astfel, Selly susține că nu le-a mai cerut bani părinților de la 14 ani. Și aceasta pentru că sumele pe care le încasează din YouTube sunt destul de mari. După cum singur spune, într-o zi bună poate să ajungă la 4.000 de dolari.

Iar YouTube-ul nu este singura sursă de venit a lui Selly. El a fost cel care a pus bazele trupei 5GANG, cu care are o mulțime de concerte. Mai mult, a deschis și un magazin online de haine (al trupei), care-i aduce de asemenea venituri. Totodată, filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” a avut vânzări record, ajungând cel mai vizionat film din România, din toate timpurile.

Așadar, Andrei Șelaru este exemplul perfect de adolescent de succes. Iar acum, când s-a aflat cine este iubita lui Selly, cu siguranță fanii îl vor privi cu alți ochi.

Adauga un comentariu