Din lumea filmului

Cine este iubitul actriței Anca Dumitra. Gianina din Las Fierbinți și-a dezvăluit toate secretele

Publicat: 05 nov. 2021
Anca Dumitra, din Las Fierbinti, imbracata elegant
Anca Dumitra, actrita din Las Fierbinti, isi doreste foarte mult copii alaturi de persoana iubita

Anca Dumitra s-a făcut cunoscută prin rolul Gianinei din Las Fierbinți, iar acum lumea se întreabă dacă are iubit. Personajul interpretat de aceasta a devenit extrem de popular și de plăcut în rândul publicului. Alături de Mirela Oprișor, Anca Dumitra oferă serialului un farmec aparte.

„La mine sunt 11 ani de când am dat castingul și sunt 10 ani de când am început filmările, dar într-adevăr difuzarea pe post a început în 2012”, povestea Anca Dumitra, mărturisind că nu și-a imaginat niciodată că personajul interpretat de ea va avea un așa mare succes și va ajunge la inimile telespectatorilor.

În viața reală actrița este o femeie extrem de sensibilă. De curând, aceasta a vorbit despre iubirile pe care le trăiește și despre modul în care vede viața de familie.

Are Anca Dumitra, actrița din Las Fierbinți, iubit?

Ajunsă la vârsta de 34 de ani, Anca Dumitra este foarte discretă atunci când vine vorba de viața personală. Actrița își ține bucuriile sau supărările departe de ochii curioșilor. Aceasta are o carieră de succes și recent a reușit să obțină un rol important în filmul „Complet necunoscuți“, primul film regizat de Octavian Strunilă.

Într-un interviu acordat recent, Anca a vorbit despre iubire și despre viața de familie. Artista iubește foarte mult copiii însă, consideră că încă nu este momentul potrivit pentru a face acest pas. Cu toate că iubește, actrița a spus că anumite lucruri în ceea ce privește copiii nu le poți stabili pur și simplu.

Întrebată dacă iubește copiii Anca a spus: „Iubeşte, dar n-are încă… Îmi plac. Dar lucrurile astea nu le poţi stabili chiar aşa, când vrei tu”.

Când a fost întrebată dacă ea iubește, actrița a recunoscut, dar a preferat să rămână discretă cu viața personală.

„Întotdeauna iubeşte!”, a explicat vedeta.

Cine este Anca Dumitra

Anca Dumitra s-a născut pe 31.08.1987 în Craiova dar trăiește în București din 2006. Atunci a intrat la Facultatea de actorie. A început să fie cunoscută publicului larg grație rolului din serialul Las Fierbinți, difuzat de PRO TV.

„Eram reticentă la început pentru că eram încă studentă. Eram în primul an la Masterat și am avut preconcepția asta, greșită sau nu, dar asta gândeam atunci, cum că nu ai ce să oferi la un casting de actorie dacă nu întregești toate studiile: adică termini și facultatea, și masterul.

Pare că aș fi o tocilară, nu am fost o tocilară, dar mi s-a părut că trebuie să fac lucrurile ca la carte. A fost al doilea casting la care am participat. Unul înainte cu puțin timp, era un rol foarte mic, pentru un film francez. Și atunci am zis la fel, ce aș putea eu să le arăt oamenilor, dacă nu am terminat studiile?”, a mai povestit actrița.

A făcut patru ani de balet, și-a încercat norocul în modelling și a-nceput să joace în piese de teatru încă din liceu, ca mai apoi, în facultate, să apară în scurtmetraje studențești și în lungmetrajul “Copilăria lui Icar”.

Actrița spune că rolul Gianinei e o provocare pentru ea, fiindcă e greu să interpretezi o tânără “în totalitate naivă, credulă până la idioțenie”, dar serialul în sine e o distracție pentru toți actorii.

Adauga un comentariu