Cancan

Cine este iubitul Ramonei Bădescu. Cum arată italianul care i-a furat inima

Publicat: 09 mart. 2021
Ramona Badescu intr-o rochie neagra
Ramona Badescu a dezvaluit numele celui care i-a rapit inima si cu care are un baietel

Întreagă lume se întreabă cine este iubitul Ramonei Bădescu și cum a ajuns italianul să o cucerească. Stabilită în Italia de peste 30 de ani, vedeta trăiește o frumoasă proveste de dragoste. În cadrul unui interviu acordat lui Cristi Brancu, Ramona a vorbit în premieră despre italianul care i-a furat inima.

Ajunsă la 52 de ani, frumoasa româncă este mama unui băiețel de un an și șase luni.

Iată cine este iubitul Ramonei Bădescu

Cel care a reușit să îi fure inima frumoasei vedete TV se numește Fabio Cali, un om de afaceri, dar și un bancher cunoscut din Peninsulă. Cei doi sunt părinții unui băiețel pe nume Ignazio Salvo Cali, care îi seamănă extrem de mult tatălui.

“Se numește Fabio Cali. Este Săgetător ca și mine, este unic! Continuă în fiecare zi să mă cucerească! Sunt o norocoasă că iubitul meu iubește pietrele și diamantele!”, a povestit Ramona Bădescu la Prima TV.

Ramona s-a afișat în cadrul inteviului cu o tunsoare nouă și cu inelul de logodnă cu care se mândrește.

“În primul rând, în centrul atenției este băiețelul meu. El mă preocupă cel mai mult acum…”, a declarat Ramona Bădescu într-un interviu pentru Ciao.ro.

Ramona Bădescu este o mamă dedicată, iubitoare și își răsfață cum știe mai bine băiețelul, care are origini siciliene.

“Este jumi-juma, jumătate sicilian, jumătate oltean. Mama a fost primul lui cuvânt! Cred că al doilea cuvânt pe care ar trebui să îl spună e ciorbiță, îi plac foarte mult ciorbele acrite cu zeamă de varză!”, a spus Ramona Bădescu în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

Tatăl Ramonei Bădescu a murit de coronavirus

În luna noiembrie a anului trecut tatăl frumoasei vedete s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu noul coroanvirus. Bărbatul, în vârstă de 89 de ani, suferea de mai multe afecțiuni și fusese internat timp de o săptămână. La spitalul din Craiova s-a aflat că tatăl Ramonei Bădescu este infectat și cu SARS-CoV-2.

În prezent, Ramona Bădescu locuiește alături de iubitul ei și de băiețelul acestora în Italia, la Roma.

Adauga un comentariu