Cancan

Cine este iubitul secret al Savetei Bogdan. Motivul pentru care interpreta de muzică populară nu îi dezvăluie identitatea

Publicat: 23 feb. 2021
colaj saveta bogdan
Saveta Bogdan are un iubit secret cu care are o relație de peste 20 de ani

Chiar daca îndrăgita interpretă de muzică populară apare des în lumina reflectoarelor, puțină lume știe detalii inedite din viața acesteia. Spre exemplu, Saveta Bogdan are un iubit secret cu care are o relație de peste 20 de ani. Întrebată de multe ori despre identitatea bărbatului, cântăreață a refuzat să dea explicații în acest sens.

În ciuda faptului că cei doi trăiesc o poveste de dragoste de 20 de ani, nu au vrut să treacă la pasul următor, pentru că le este foarte bine așa.

Cine este iubitul secret al Savetei Bogdan

Deși apar des în emisiuni televizate, Saveta Bogdan și-a ținut viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. De curând, artista de muzică populară a dezvăluit și de ce a ales să facă așa. Cântăreața se iubește de două decenii cu un bărbat divorțat care are doi copii.

Saveta Bogdan nu vrea să spună cine este bărbatul cu care trăiește în concubinaj pentru că, potrivit artistei, nu vrea să îi încurce „socotelile” profesionale. Bărbatul este avocat și, pentru a nu-l afecta în vreun fel la locul de muncă, nu vrea să îi facă publică identitatea.

Cântăreața a mărturisit că partenerul său de viață este tatăl a doi copii și că în ciuda faptului că formează un cuplu de mai bine de două decenii, nu au vrut să treacă la pasul următor, pentru că le este foarte bine așa.

”Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. Astăzi a plecat în Ungaria, că are un proces. Când este în țară ne vedem destul de des, dar nu stăm împreună. De Ziua Îndrăgostiților am cântat seara, am avut program și a fost foarte bine. A venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză, dar faptul că a venit și că am pe cineva mă face să mă simt bine. Pe el nu-l interesează popularitatea. Nu vreau să-i spun numele. Are și el problemele lui la serviciu și nu vrea să i se știe numele. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Prima dată am spus 10 ani, că nu am vrut să dau din casă. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan are o relație specială cu divinitatea

Evlavioasa Saveta Bogdan este una dintre artistele care are o legătură specială cu divinitatea. Dovadă stau și sutele de icoane din casa cântăreței sau faptul că merge frecvent la slujbele de la biserică și că se roagă chiar mai des decât cântă. Saveta a mărturisit că a avut parte și de multe semne divine. Unul dintre ele este apariția Fecioarei Măria în sufrageria ei.

”Am visat-o pe Măicuța. Mă gândeam cum o să ajung la fată în America, știi că drumul e foarte lung. Am visat că eram în sufragerie, mă gândeam tare la chestia asta, era cu o zi înainte să plec. Mă gândeam: «Doamne, oi ajunge să-mi mai văd fata?» și mi-a apărut Măicuța Domnului aici, exact așa cum e ea îmbrăcâtă. Exact în locul ăsta aici. Am pus mâna și am zis… «Mama»! Prima dată am zis că e mama mea, m-am uitat la ea, am pus mâna pe ea și când am zis «Mama» ea s-a uitat la mine, a deschis ochii și atunci am zis «Ah, e Măicuța Domnului». Și acum când vorbesc mi se face pielea de găînă. Îmi transmite, așa… V-a zis ceva? Nu mi-a zis nimic, am avut un semn de la dânsa. Așa am înțeles eu în clipa aia că voi ajunge cu bine în America”, a spus Saveta Bogdan.

Adauga un comentariu