Cancan

Cine este Liana Stanciu? Vedeta a oferit detalii neștiute de la nunta sa

Publicat: 05 aug. 2022
Liana Stanciu zambind
Liana Stanciu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere

Liana Stanciu se află în industria radio de mai bine de 30 ani. Primul său job l-a avut la Contact Radio. Ulterior, aceasta a colaborat și cu câteva din cele mai celebre televiziuni. În ceea ce privește viața personală, vedeta este căsătorită cu Mihai Georgescu de la Bere Gratis.

Într-un interviu, prezentatoarea a povestit care este secretul unui mariaj de lungă durată și ce surpriză a avut la nunta sa. Liana și Mihai au împreună o fiică ce a ajuns la vârsta adolescenței. Aceasta este foarte talentată, călcându-i pe urme tatălui său. 

Cine este Liana Stanciu?

Liana Stanciu în vârstă de 51 ani este una dintre cele mai longevive vedete radio din România. Aceasta are 30 ani de când prezintă emisiuni. Soția lui Miță de la Bere Gratis a absolvit Facultatea de Limbi Străine, specializarea Engleză-Spaniolă. Primul loc de muncă pe care l-a avut Liana a fost la Radio Contact, unde a lucrat timp de 12 ani. Aceasta a povestit că primii bani i-a câștigat la 17 ani când a tradus un contract. 

„Dar primii bani pe care i-am câștigat, au fost la 17 ani, când am tradus un contract. De fapt onorariul a constat într-un ceas”, a declarat vedeta.

Ulterior, prezentatoarea a colaborat cu cei de la Kiss FM, a fost realizatoare radio la Star FM și a realizat emisiuni la cele mai cunoscute televiziuni precum Antena 1, TVR și B1 TV. În prezent, Liana lucrează la Magic FM, unde prezintă emisiunea Magic Morning. Mai mult de atât, nu multă lume știe că vedeta suferă de disfonie. Aceasta presupune o afecțiune a corzilor vocale ce îi oferă un timbru vocal distinct. Printre cei mai celebri jurnaliști și realizatori de emisiuni se numără și Cătălin Oprișan

Liana Stanciu dezvăluie secretul unui mariaj longeviv

Liana Stanciu este căsătorită cu Mihai Georgescu de la Bere Gratis. Cei doi au unul din cele mai longevive mariaje din showbiz-ul românesc. Vedeta a povestit că s-au căsătorit în 2005 și au avut o nuntă restrânsă. Mai mult de atât, aceasta a avut o mare surpriză atunci când s-a întors la petrecere, după furatul miresei. Liana a spus că era concert Bere Gratis, iar în public se afla o altă mireasă. 

„Ne-am căsătorit în 2005 fără prea mult tam-tam, s-a furat mireasa și când s-a întors la petrecere era concert Bere Gratis și o altă mireasă în public. Ce distracție a fost, am crezut că m-a înlocuit deja.”, a precizat prezentatoarea. 

Întrebată care este secretul unui mariaj de peste 20 ani, soția lui Mihai Georgescu a declarat că se respectă și sunt mereu sinceri unul cu celălalt. Ba mai mult de atât, aceasta a spus că nu se mint niciodată. Cei doi au împreună o fiica, Teodora, în vârstă de 16 ani. Bărbatul a declarat că este foarte talentată. Adolescenta cântă de la vârsta de 2 ani și se gândește să meargă pe producție muzicală.

Liana Stanciu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta are un mariaj fericit alături de soțul său și o carieră de succes în radio. Un alt cuplu ce trăiește o adevărată poveste de dragoste este și cel format din Adrian Cuculis și soția sa, Ramona Păuleanu
Adauga un comentariu