Cancan ultimă oră

Cine este Radu Palaniță, concurentul care primit Golden Buzz la Romanii au Talent! Ce meserie are, de fapt 

Publicat: 22 feb. 2020

Radu Pălăniță este concurentul de la “Românii au talent” care a primit al patrulea Golden Buzz din acest nou sezon spectaculos! Înainte să urce pe scena show-ului de la Pro TV, el și-a spus povestea de viață și a dezvăluit că și-a descoperit talentul în urmă cu aproape patru ani. Cu vocea sa impresionantă a ridicat întreaga sală în picioare, iar jurații l-au aplaudat frenetic.

Radu Palaniță a obținut al patrulea Golden Buzz de la “Românii au talent”

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic auto. În cadrul ediției trecute de la “Românii au talent”, el a obținut patru de “Da!” din partea juraților emisiunii, iar Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul auriu. Lacrimile i-au inundat și mai mult ochii talentatului concurent, care a fost extrem de surprins de ceea ce a provocat cu numărul său, după cum puteți vedea atât clipul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului.

“(..). Primul meu job a fost alături de tatăl meu de la care eu am învățat o meserie. Am făcut chestia asta în paralel: școala și cu munca și, la un moment dat, pot să spun că am ales munca. Am fost o familie modestă… cu siguranță au fost unele lipsuri în copilărie și cred că chestia asta cumva m-a făcut să zic: Vreau eu să câștig banii mei, să îmi cumpăr eu cee ace îmi doresc eu. Cam de pe la 14 ani, mi-am câștigat singur banii. De fel… sunt o persoană mai retrasă, mai tăcută, dacă pot să spun așa. Nu prea vorbesc e o minune, vorbesc mai mult ca de obicei. (…)”, a povestit Radu Palaniță înainte să performeze pe scena de la “Românii au talent”.

Prima care a luat cuvântul de la masa juriului a emisiunii de la Pro TV a fost Andra: “(…). Știi ce nu înțeleg eu, Radu: până la petrecerea aia, tu nu ai încercat niciodată să cânți?”. Radu Palaniță i-a răspuns: “Nu, niciodată”.

Surprinsă, soția lui Cătălin Măruță a afirmat: “Este incredibil! Adică, a fost nevoie de o petrecere, de o beție ca să îți dai seama că tu ai vocea asta! superbă! Poate de acum în colo, iată, colegul meu de breaslă: Radu. Îți doresc succes în tot ce faci și… mi se pare incredibil, știi… cum abia la vârsta asta ți-ai dat seama de talentul ăsta incredibil. Ce voce superbă!”.

Ulterior, Florin Călinescu a declarat: “Eu îți mulțumesc că ai făcut acest pas. (…). Se întâmplă următorul lucru, măi, copii: deci, câteodată, știi, nu trebuie să lași doar pe mâna destinului sau pe mâna eu știu cui… știi? Și atunci, eu vă spun ceva: eu, cel puțin, de un mecanic auto am nevoie, da! Vreau să te responsabilizez”.loading...

Adauga un comentariu