National

Cine este romanul Adrian Zuckerman, viitorul ambasador al SUA! Vorbeste fluent romana

Publicat: 25 iul. 2018
1

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat miercuri pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata intr-un comunicat publicat de Casa Alba. Trump schimba putin regulile si nu trimite un diplomat de cariera in fruntea unei ambasade cu rol foarte important, Romania fiind partener strategic al SUA. Adrian Zuckerman este un avocat admis in Baroul din New York in 1984 si este partener in cadrul firmei internationale de avocatura Seyfarth Shaw LLP.

Adrian Zuckerman a fost co-presedinte pentru proprietati imobiliare si servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar inainte de aceasta a fost presedinte pentru proprietati imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. A detinut si functia de judecator in cadrul Real Estate Board – New York. Activ in ceea ce priveste initiativele filantropice si educationale, Zuckerman este membru in board-ul Kids Corp. si in board-ul absolventilor Facultatii de Drept din New York. Zuckerman are diploma de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma in Drept este obtinuta la New York Law School (1983).  Zuckerman este un avocat admis in Baroul din New York in 1984 si este partener in cadrul firmei internationale de avocatura Seyfarth Shaw LLP.

Comentarii
  • Felicitari, ni se trimite un ambasador roman sadea, neaos, asa ne simtim si noi luati in seama. Bine o sa ne mai fie ca relatia noastra cu Marele Arbitru mondial sa fie mediata de un roman pursange de Traiaaaaan, pursange dee Tra-ian !

  • Este un om de zahăr, acest Zuckerman! Si vorbeste fluent limba română tocmai pentru ca a plecat din România la vârsta de 10 ani, deci la timp! Da, mi-a placut articolul !

Adauga un comentariu