Stiri si curiozitati

Cine este si cum arata sotia lui Alexandru Cumpanasu

Publicat: 23 sept. 2019

Crimele de la Carcal care au ingrozit intreaga tara au si un rezultat care se muta in sfera politicului. Alexandru Cumpanasu (38 de ani), unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta de 15 ani care a sunat de mai multe ori la 112, si-a anuntat candidatura la Presedintie, sustinut de sotia sa Simona, despre care are numai cuvinte de lauda.

In spatele oricarui barbat de succes sta o femeie putenica, spune un citat celebru. Asta pare ca vrea sa ne transmita si Alexandru Cumpanasu care recent a prezentat-o fanilor de pe Facebook, pe sotia lui Simona. Un personaj extrem de vocal in cazul crimelor de la Caracal, Cumpanasu a facut din acesta poveste cu final nefericit, in care a luptat sa afle adevarul despre ce s-a intamplat cu nepoata sa, un drum spre Cotroceni. Admirat si sustinut de mii de oameni, Cumpanasu si-a anuntat candidatura la Presedintie aratand celor care il sprijina ca si sotia sa l-a ajutat mult in atingerea scopurilor sale. Acesta spune ca Simona este o femeie discreta, profesionista si luptatoare. De asemenea, Cumpanasu scrie ca sotia sa i-a fost alpturi in toata batalia impotriva clanurilor mafiote.

”Un presedinte nu este un robot, oricat ar incerca sa ne convinga CANDIDATII SISTEMULUI. Este OM, cu bune si cu rele. De aceea este important sa-i cunosti viata si familia inainte de a-i acorda sprijinul. Viata unui presedinte este influentata precum viata fiecaruia dintre noi de cele mai mici lucruri. 

Astazi v-o prezint pe sotia mea Simona, o femeie discreta, profesionista, luptatoare, loiala si care mi-a fost alaturi in toata aceasta batalie impotriva clanurilor mafiote. Nu a dat un pas inapoi, nu a vrut sa iasa in evidenta, mi-a fost alaturi si m-a sustinut cu tot ce a putut. Cred ca a venit momentul sa avem un Presedinte de 40 ani si un cuplu tanar care sa poata comunica, gandi, transmite spre viitor, spre actiune. Nu spre comoditate si indiferenta. Este sansa unui viitor TANAR, dar profesionist. In care sa ne stim COPIII in siguranta! Am 3 copii la 38 ani si imi doresc sa mai pot avea. Romania are nevoie de oameni care stiu sa-si creasca copiii si sa ii puna pe primul loc in viata lor. Haideti sa dam o sansa Romaniei sa mearga spre VIITOR, NU spre TRECUT. Trecutul ne-a condus destul!", a notat Alexandru Cumpanasu alaturi de mai multe fotografii in care apare alaturi de partenra sa de viata. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit