Cancan

Cine este soţia lui Petrică Cercel și de câți ani erau împreună! Ana urmează să-și conducă bărbatul pe ultimul drum

Publicat: 17 sept. 2021
Cunoscutul manelist Petrică Cercel a murit lăsând în urma sa o soție și trei copii îndurerați

Lumea muzicii de petrecere este în doliu și trece printr-o perioadă destul de grea. Petrică Cercel a murit joi, 16 septembrie, după ce a fost internat în stare gravă la spital! Manelistul a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi trei copii! Moartea artistului a survenit după ce acesta s-a infectat cu noul coronavirus.

Manelistul Petrică Cercel s-a stins din viaţă, după ce s-a luptat în ultimele zile să trăiască! Acesta a fost internat în stare gravă în urmă cu doar câteva zile, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ana, soţia artistului, a crezut într-o minune până în ultima clipă! Au fost împreună la bine şi la rău în ultimii 35 de ani, iar acum va fi nevoită să-l după pe ultimul drum pe soţul ei.

Cine este soţia lui Petrică Cercel

Petrică Cercel şi Ana s-au cunoscut în urmă cu 35 de ani şi au trăit o adevărată poveste de dragoste. Cu toate acestea, cântăreţul şi-a ţinut soţia departe de lumina reflectoarelor. Ana i-a dăruit trei băieţi: Florin, Ionuţ şi Ami.

„Pentru noi, familia înseamnă absolul totul. Ne place să fim uniţi, nepoţii îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoţii mei, au la dispoziţie. Mă las eu la zero, să fie ei fericiţi. Iubum simplitatea, nu suntem fasonaţi. Îmi iubesc nevasta şi o respect, nu vreau să o fac să îşi facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, declara în urmă cu ceva timp Petrică Cercel.

Ce avere lasă în urmă Petrică Cercel

Petrică Cercel s-a bucurat de un succes fenomenal în carieră! Deși a câștigat mulți bani de la evenimente și din piesele lansate pe piață, nu se știe cu exactitate ce avere a acumulat manelistul până în momentul în care a decedat din cauza infecției cu noul coronavirus. Cu toate acestea, dacă e să ne gândim la întreaga lui carieră, Petrică Cercel ar putea avea câteva milioane de euro. În ceea ce privește moștenirea averii lui Petrică Cercel, nu se știe deocamdată care este principalul beneficiar. Cel mai probabil va fi împărțită la cei trei copii și soție.

Adauga un comentariu