National

Cine este soțul Ancăi Dragu. Averea frumoasă adunată de cei doi soți

Publicat: 22 dec. 2020
Cine este soțul Ancăi Dragu. Averea frumoasă adunată de cei doi soți
Cine este soțul Ancăi Dragu, noul Președinte al Senatului României.

Cine este soțul Ancăi Dragu, noul Președinte al Senatului României. Pe 21 decembrie am avut parte de o premieră în ceea ce privește a doua funcție în stat. Anca Dragu a devenit prima femeie care ocupă această funcție în România. Marius Dragu, soțul acesteia, este președintele Biroului pentru Turism pentru Tineret din 2016. Din 2018 ocupă și o funcție în organizația NATO Brussels – Staff Centre.

Marius Dragu are 48 de ani și încă de la începutul carierei sale a ocupat funcții mari de conducere.

Cine este soțul Ancăi Dragu

Anca și Marius Dragu au adunat de-a lungul anilor o avere considerabilă. Cei doi dețin 4 proprietăți în București, terenuri intravilane, case și apartamente și doar în conturile Președintelui Senatului sunt adunate aproape 1.1 milioane de lei.Și-a început cariera în anul 1994 când a ocupat funcția de Director Executiv în cadrul Amexim Car, București-Romania, funcție deținută până în 2014. Imediat după s-a dus la Bruxelles, unde a fost în poziția de Maitre-nageur, timp de 2 ani în perioada 2013-2015.

Din februarie 2016, până în ianuarie 2017 a fost consilier al Ministrului Tineretului și Sportului. Ulterior din 2016 s-a transferat la SC BTT SA direct în funcția de Director General și același an a fost ales și Președinte al Consiliului de Administrație. În 2020 a obținut încă un mandat de 4 ani în cadrul BTT SA. La candidatura din 2020 pentru funcția de Consilier Municipal n-a obținut voturi suficiente pentru a ocupa un post în Consiliu.

Ce avere au cei doi

Marius Dragu este soțul noului Președinte al Senatului României.

La fel ca și soția sa, noul Președinte al Senatului, Marius Dragu este politician parte din partidul PLUS, care a candidat la Alegerile Locale 2020 pentru un post de Consilier Municipal în Constanța.

Este în fruntatea Brioului de Biroului pentru Turism pentru Tineret, în funcția de Director General și Președinte al Consiliului de Administrație, potrivit CV-ului său depus la SC BTT SA.

Anca și Marius Dragu au adunat o avere frumoasă, atât împreună, dar și din moșteniri. 14 proprietăți sunt deținute de Anca Dragu și Marius Dragu în București, pentru unele încasează și venituri din chirii.

În contul soției sale, Marius Dragu poate găși 1.1 milioane de lei, conform faxnews.ro.

Anca Dragu este noul Președinte al Senatului României

Senatorul USR PLUS, Anca Dragu, susținută de coaliția PNL, USR PLUS și UDMR, a fost aleasă în funcția de Președinte al Senatului României. Aceasta a devenit prima femeie din istoria României care deține această funcție. Anca Dragu a obţinut 75 de voturi „pentru” şi 51 „împotrivă”. Alte șapte voturi au fost nule. În total au fost exprimate 133 de voturi.
Adauga un comentariu