Cancan ultimă oră

Cine este sprijinul Adelei Popescu în creșterea celor trei copii. Vedeta recunoaște că nu face față singură rolului de mamă

Publicat: 24 iul. 2022
Cine este sprijinul Adelei Popescu în creșterea celor trei copii. Vedeta recunoaște că nu face față singură rolului de mamă
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă. Cei doi prezentatori au pus bazele unei căsnicii durabile, având nu mai puțin de trei copii, născuți la o diferență de doar doi ani și jumătate unul față de altul.

Astfel, de câțiva ani încoace, viața celor doi a devenit un adevărat roller coaster, căci ambii au îmbinat rolul de părinte cu meseria de prezentator și nu le-a fost deloc ușor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, ajutați de bonă și bunici

Adela Popescu recunoaște că, deși este împlinită cu viața pe care o duce, sunt seri în care se simte hărțuită. Și asta pentru că toți cei trei băieți ai ei vor să aibă parte de energia, atenția și iubirea ei în același timp.

Mai mult decât atât, chiar dacă recunoaște că are copii cuminți, doi dintre ei încă sunt dependenți în totalitate de ea și de Radu, astfel că mereu cineva trebuie să le fie prin preajmă. Iar pe lângă nevoile și dorințele pe care trebuie să le îndeplinească din postura de părinți, prezentatorii trebuie să fie mereu disponibili și din punct de vedere emoțional și afectuos, ceea ce nu este ușor cu o așa viața profesională și personală ca a lor.

”Sunt seri în care eu am unul pe care îl alăptez, celălalt care vrea să stea sprijinit pe umăr, iar unul care doarme pe piciorul meu. Efectiv așa este, nu glumesc. I-am dat într-o seară mesaj lui Radu și i-am zis că mă simt hărțuită. Nu e că ei sunt dificili, e că sunt mici. Iar copiii mici sunt foarte dependenți din  toate punctele de vedere.

Realmente pe doi dintre ei încă îi ștergem la [email protected]#d, ce să zic mai mult de atât. Pe Adrian și pe Andrei. Sunt foarte dependenți de noi, iar asta te solicită foarte mult cu lucruri care nu sunt neapărat foarte amuzante. Trebuie să-i spălam, să-i ștergem, să-i îmbrăcăm. Nu mai zic că au nevoi emoționale pe care trebuie să le înțelegem”, a spus Adela Popescu.

Însă, de când în familia lor a venit și al treilea copil, pe lângă bunicii care le întind o mână de ajutor soților-vedetă în fiecare weekend ori atunci când este nevoie, în casă a mai apărut un ”soldat”.

Deși sceptici în privința bonelor, în cele din urmă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis că este nevoie de o femeie în casa lor care să le vină în sprijin.

Astfel, o doamnă este acum menajeră și bonă în familia Popescu- Vâlcan și, spune prezentatoarea, ajutorul ei contează foarte mult, mai ales cât părinții sunt plecați cu treburi.

Căci, imediat ce ajung acasă, Radu și Adela își intră rapid în rolul de părinte și preiau toate atribuțiile casei, împărțind treaba la doi.

”Povestea cu bona a fost așa. Ea a venit pentru menaj la noi, noi fiind sceptici la faza cu bonele și nu i-am spus că ea trebuie să stea cu copilul, doar că natural, fiind în casă cu noi, l-a preluat și îl îndrăgește foarte tare și ne ajută mult cu cel mic. Ne ajută în sensul că stă cu el cât sunt eu la emisiune, când mă întorc îl preiau, îl alăptez, dorm cu el. Cu cei mici stă dimineața, le pune masa, le strânge masa, strânge după noi. Este un real ajutor. Ar fi extrem de complicat fără pentru că mama mea și ea a obosit. Și ea ne ajută. Sper exemplu în weekend-uri noi trimitem copiii deseori pe la ea, dar și în timpul săptămânii când avem nevoie. Dar efectiv să mai stea cu ei așa cum stătea, e destul de complicat. E și ea obosită, o văd, o simt”, a mai povestit prezentatoarea.
Adauga un comentariu