Actualitate

Cine este tatal copilului Adelinei Pestritu si cu ce se ocupa

Publicat: 21 mai 2019
17

Adelina Pestritu si iubitul sau, Virgil Steblea, au devenit parinti pentru prima data si urmeaza sa faca nunta. Iata insa cu ce se ocupa viitorul tatic si ce porecla are in showbiz.

In urma cu un an de zile, Adelina Pestritu si Virgil Steblea au inceput sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste. Ea super celebra, el mai putin cunoscut in lumea mondena din Romania. Nu au aparut de foarte multe ori in public impreuna, iar presa incerca sa ii "vaneze" la fiecare aparitie.

De-a lungul timpului, mai exact dupa canicia esuata cu Liviu Varciu, vedeta a fost extrem de calculata si a luat o pauza in iubire. A avut o relatie ceva mai tarziu cu Speak, insa s-a terminat dupa aproximativ doi ani. Mai apoi, ea a inceput sa se vada cu un baiat, Virgil Steblea, alintat in cercul de prieteni Fucky.

Virgil, zis Fucky, este unul dintre baietii de oras extrem de cunoscuti ai Capitalei. A avut mai multe relatii de-a lungul timpului si ii plac tatuajele la nebunie, este plin si pe brate si pe picioare, iar asta cu siguranta a fost un plus in ochii Adelinei, care a facut si ea o mica obsesie pentru ele in ultima perioada.

Viitorul sot al Adelinei Pestritu este un prosper om de afaceri. Virgil Steblea a locuit multi ani in Germania, unde si-a facut o afacere profitabila.

Adauga un comentariu