Cultural

Cine își mai amintește de actrița Marinela Chelaru? Aproape jumătate din pensia actriței se duce pe medicamente

Publicat: 15 iul. 2022
Cine își mai amintește de actrița Marinela Chelaru Aproape jumătate din pensia actriței se duce pe medicamente
Marinela Chelaru s-a făcut cunoscută prin umorul și talentul său

Marinela Chelaru este o celebră actriță ce a făcut parte din Grupul Vouă. Aceasta a fost foarte îndrăgită de public și a reușit să-și păstreze zâmbetul pe buze, în ciuda greutăților. Ba mai mult, din cauza venitului mic pe care îl are, vedeta s-a gândit să își deschidă o firmă.

În timpul pandemiei, artista a trebuit să stea izolată deoarece face parte din categoria de risc crescut. Marinela Chelaru a stat mai mult în casă pentru a se proteja. 

Marinela Chelaru din Grupul Vouă s-a confruntat cu probleme mari de sănătate

Marinela Chelaru s-a făcut cunoscută prin umorul și talentul său. Actrița a făcut parte din Grupul Vouă și a devenit una dintre preferatele publicului. În ciuda faptului că nu mai apare pe micile ecrane, iar cariera sa în actorie s-a încheiat, aceasta și-a păstrat umorul și zâmbetul pe buze. Vedeta a intrat în Grupul Vouă la începuturile anilor ’90, devenind ulterior colegă cu mari nume precum Gheorghe Ifrim, Maria Buză și Marius Floarea Vizante. 

Din cauza faptului că în 2018 a suferit un infarct, în ultimii ani de pandemie, Marinela Chelaru a preferat să stea izolată. Aceasta a încercat să se protejeze de Covid-19, s-a izolat de cunoscuți și a stat mai mult în casă. Din cauza faptului că se afla în categoria de risc, actrița s-a temut să ia contact cu majoritatea persoanelor. Mai mult de atât, după infarctul suferit, vedeta a fost diagnosticată cu edem pulmonar. La momentul de față, starea de sănătate a artistei este bună. 

„Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică, dacă a rezistat atâta. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd. Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare.”, a declarat Marinela Chelaru. 

O altă vedetă ce s-a confruntat cu clipe grele este și Carmen Rădulescu în vârstă de 58 ani. Cu toate acestea, solista este mereu cu zâmbetul pe buze și a reușit să treacă cu bine peste greutățile vieții.

Aproape jumătate din pensia actriței se duce pe medicamente

Cu toate că actrița a fost foarte îndrăgită de public și are o carieră destul de importantă, pensia sa nu reflectă munca pe care a depus-o ani la rând. Din nefericire, vedeta are un venit lunar de 1400 lei și se descurcă cu greu. Mai mult de atât, aceasta cheltuie lunar 600 lei pe medicamente. Marinela Chelaru a precizat că dacă nu ar fi fost soțul său, nu s-ar fi putut întreține singură.

„Am o pensie amărâtă, de 1.400 de lei, am și facultate și o viață de muncă. Iar din această sumă cam 600 de lei mă costă medicamentele. Dacă n-ar fi fost soțul meu, ar fi fost jale. Cu ce să trăiești? Aș fi murit de foame!”, a povestit actrița. 

Din cauza pensiei mici pe care o are, artista a s-a gândit să mai facă un ban din pasiunile sale. Acesteia îi face plăcere să gătească și să picteze. Vedeta a precizat că ar dori să deschidă o firmă ce comercializează murături și sosuri pentru a mai avea și o altă sursă de venit.

Cu toate că Marinela Chelaru este o actriță celebră, aceasta a ajuns la vârsta care se chinuie să trăiască din pricina venitului mic pe care îl are. Vedeta are o pensie din care mai bine de jumătate din sumă se duce pe medicamente. Printre cântărețele ce au avut probleme de sănătate se numără și Jeni Nicolau. Din cauza unei diete pe care a ținut-o la un moment dat, aceasta a ajuns în spital. 
Adauga un comentariu