National

Cine l-a angajat la Parlamentul European pe mezinul lui Adrian Nastase

Publicat: 02 iul. 2015
1
Fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase s-a angajat la Parlamentul European. Mihnea Nastase este asistent la biroul eurodeputatului PSD, Catalin Ivan, un apropiat al lui Adrian Nastase. Tanarul a terminat Stiintele Politice la Londra, iar acum isi pregateste lucrarea de Master la Bruxelles.

Citeste si:  Adrian Nastase, despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu: „Oare nu vedem ce se intampla?”

 Mihnea Nastase se va ocupa de activitatea echipei lui Ivan in Comisia de relatii externe si de relatia Uniunii Europene cu Rusia. Mihnea Nastase colaboreaza de mai multa vreme cu delegatia europarlamentarilor PSD, iar Catalin Ivan i-a oferit sansa sa devina angajat, pe un salariu de aproximativ 1500 de euro.
Comentarii
  • Acest gunoi local -IVAN- pe numele sau , vrea sa reinstaureze clica PSD-ilor. Il credeam mai serios, dar din coada de caine nu poti face bici de matase. Ii doresc un viitor stralucit la contabilitatea din Budai.

  • Felicitari Mihnea, sper sa nu faci greseli mari acolo, iti doresc multa implinire si numai satisfactii in viitoarea meserie. Cred ca in Romania o sa te intorci doar ca si turist, nu este loc pentru oamenii destepti.

Adauga un comentariu