Din lumea filmului

Cine o consoleaza pe Ioana Ginghina in momentele grele: «Incerc sa fiu puternica, dar nu pot»

Publicat: 23 mai 2019
3

Zvonurile potrivit carora actorii Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol i-a pus pe jar pe fanii cuplului, care au reusit sa cladeasca un mariaj ce a durat timp de 12 ani. Desi cei doi nu au confirmat public speculatiile, contactata de presa, Ioana nici nu a infirmat posibilitatea despartirii de partenerul ei, explicand ca in casnicia lor situatia nu este tocmai „roz”.

Totusi, aceasta a dorit sa sublinieze ca nu a divortat de Alexandru Papadopol. In urma cu ceva vreme insa, actrita a inceput sa publice pe blogul personal o serie de mesaje ciudate, prin care anunta ca trece printr-o perioada neagra din viata sa. Acestea au inceput in urma cu aproximativ un an si au culminat in ziua in care s-a aflat in presa de posibila lor despartire, miercuri, 22 mai. Ioana Ginghina explica pe blog, chiar luna aceasta, ca se confrunta cu o „mare problema personala” si ca „incearca sa fie puternica, dar nu poate”. 

Ioana Ginghina: „De aproximativ un an de zile am o mare problema personala”

Sa aiba oare, legatura, cu problemele sale din casnicie? Iata mesajul in care actrita marturiseste ca sora ei, Elena, este cea care ii este mereu alaturi si o ajuta sa treaca peste impedimentele din viata! „Spirit liber, self-sufficient, spune-mi cum vrei, da, asta sunt eu. Sunt mandra ca sunt o femeie independenta! Insa aceasta independeta este o sabie cu doua taisuri… caci sunt de aproximativ un an de zile intr-o mare problemã personala si iata ca super puterea mea „independenta” m-a tradat in acest caz si m-am trezit ca nu pot face fata singura acestor probleme, deci nu ma pot descurca singura in orice circumstanta…

Stau prost insa la capitolul „Cere ajutor si ti se va da!”. Nu cred ca e vorba de mandrie, vreau doar sa rezolv lucrurile de una singura. (..) Dar uite ca asta e problema, chiar nu ma pot descurca singura in orice situatie. Adica poate as putea, dar nu vreau. Nu vreau sa „calatoresc” singura in aceasta viata. Am nevoie de niste oameni dragi pe langa mine, in compania carora sa ma simt in siguranta. 

Am nevoie de sprijinul acestor oameni, care imi intind mana in vremuri grele, ma inveselesc cand sunt trista, imi ofera dragoste cand am nevoie de ea si ma sprijina atunci cand sunt gata, gata sa cad. Asa ca in ciuda independentei mele feroce vorbesc cu sora mea aproape in fiecare zi…. Desi sunt 11 ani intre noi si locuim la 250 de kilometrii distanta, avem o relatie foarte apropiata. Bine, mi-am promis ca nu voi folosi clisee obosite, dar nu ma pot abtine, cand vorbesc despre Elena, sora mea. (..) O admir, ce sa mai, vreau sa fiu ca ea.

Datorita ei, nu ma simt niciodata singura, pentru ca stiu ca nu conteaza cat de rau stau lucrurile acum in viata mea, sora mea va fi mereu acolo pentru mine. Toti avem nevoie de o persoana care sa ne dea sperantã in fata disperarii si ne face sa radem pana nu putem respira. Am 41 de ani si stiu cat de rare sunt acest gen de relatii, chiar daca sunt persoane din familie”, a scris Ioana pe blog, pe 4 mai. 

Adauga un comentariu