Funny

Cine sunt cei doi finalisti de la „Ferma“: unul dintre cei mai puternici concurenti a fost eliminat 

Publicat: 23 mai 2019
9

Otniela Sandu, Marius Craciun, Catalin Morosanu, Catalin Zmarandescu si Florin Pastrama au luptat pentru un loc in finala „Ferma“, insa doar doi au reusit sa treaca de toate probele.

Sportivul Marius Craciun (23 de ani) si luptatorul K1 Catalin Morosanu (43 de ani) vor lupta in finala Ferma pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro si pentru titlul de „Fermierul Anului“.

Cei doi au reusit sa treaca peste toate cele trei probe din semifinala reality show-ului. Primul care a pierdut sansa de a ajunge in finala „Ferma“ a fost afaceristul Florin Pastrama, urmat de jurnalista Otniela Sandu si de luptatorul K1 Catalin Zmarandescu, eliminarea acestuia din urma intr-o proba de forta luand prin surprindere pe toata lumea.

„Sunt mandru de mine. Poate ca nu sunt constient in momentul de fata de cat de multe am realizat si ca sunt in finala. Am primit atatea cuvinte de lauda, sunt foarte fericit, bucuros si mandru. Sunt atatia oameni pe care nu credeam ca ii voi cunoaste vreodata si ca imi vor fi aproape, ca ma vor sustine si ca imi vor spune atatea lucruri frumoase, ca s-au atasat de mine si ca ma incurajeaza. Sunt oameni pe care ii vedeam doar la televizor, iar acum am onoarea sa stau langa ei si sa ma sustina in finala Ferma“, a declarat Marius Craciun. 

„Ma voi duela cu unul dintre oamenii care mi-au devenit prieteni, care mi-a dat lectii de viata, cu care am discutat foarte mult. Chiar vorbeam ca oricat de buni prieteni suntem, in lupta vom fi adversari si vom da tot ce putem, iar dupa lupta vom fi din nou prieteni“, a spus sportivul despre finala cu Moro. 

„Am o stare de usurare, parca plutesc, mi s-a luat o povara de pe suflet. Este extraordinar ca am ajuns in finala si nu mai conteaza absolut nimic din ce se intampla mai incolo. Pur si simplu ma bucur. Pentru mine este o bucurie si o onoare ca am contribuit la ce inseamna aceasta ferma“, a marturisit si Moro. 

Finala in care vom afla castigatorul Ferma 2019 va fi difuzata de Pro TV joi seara, 23 mai, incepand cu ora 21.30. 

Adauga un comentariu