Local

Cine sunt iesenii care au lasat mii de lei la sex-shop de Valentine’s Day?

Publicat: 13 feb. 2013

@ Sex-shopurile din Iasi au fost asaltate de ieseni in aceasta perioada @ Valentine’s Day a determinat tot mai multi ieseni sa cumpere cadouri de mii de lei din magazinele erotice @ Cei mai traditionalisti indragostiti au preferat inimioarele din plus

Magazinele de sex-shop sunt la mare cautare in aceasta perioada. Ziua Indragostitilor sau Valentine’s Day a determinat tot mai multi ieseni sa cumpere cadouri erotice de toate felurile si la preturi piperate. Multi dintre clientii fideli achizitioneaza produse in valoare de cateva mii de lei doar la o singura vizita. Majoritatea dintre ei fac parte din categoria celor care au intre 40 si 50 de ani. Si tinerii, care in urma cu cativa ani erau mai reticenti si mai timizi, au devenit clienti fideli ai magazinelor sex-shop. Printre cele mai cautate jucarii sexuale sunt cadourile amuzante, iar preturile sunt cuprinse intre 10 lei si cateva sute de lei. Printre acestea sunt periile de par sub forma de penis, papuceii de casa sub forma de penis sau sani sau canile de striptease cu barbati si femei care se dezbraca daca lichidul este fierbinte. Acestea costa 32 de lei. De asemenea, cautate sunt si zarurile fluorescente cu pozitii sexuale, ochelarii cu sani care costa 49 de lei sau pastilele pentru erectii si performanta, pentru toate categoriile de varsta. Lubrifiantii comestibili cu diverse arome, vagin cu vibratii dar si seturile cu jucarii erotice complete care au vibrator, dildo, bile vaginale si manson sunt la mare cautare. Preturile pentru astfel de seturi sunt cuprinse intre 177 si 230 de lei. „In aceasta perioada au venit multi clienti care au cumparat de sume cuprinse intre 1.500 si 1.800 de lei. Un client de exemplu a luat mai multe vibratoare. Vin si tineri si mai batrani, iar acum curiozitatea este de la toata lumea”, a spus vanzatoarea unui sex-shop. Comerciantii au venit si cu oferte in aceasta perioada. „Noi avem o promotie la lenjerie, 1 plus 1 gratis, la 100 de lei. Cei care cumpara de minim 200 de lei primesc si un card pentru reduceri care poate fi folosit timp de 6 luni, de la ziua imediat urmatoare achizitionarii produselor in valoare de 200 de lei”, a spus vanzatoarea altui magazin sex-shop.

Indragostitii au cumparat si inimioare de plus

Iesenii mai timizi sau cu un buget mai redus au preferat jucariile din plus sub forma de inimioara, de toate dimensiunile sau jucariile. Preturile sunt cuprinse intre 10 lei si 60 de lei, in functie de model si dimensiune. Astfel, o inima din plus costa intre 10 si 60 de lei, iar o jucarie cu doi iepurasi, pe o perna din plus, costa 25 de lei. Majoritatea celor care au ales aceste cadouri au cumparat inimioare imprimate cu diverse mesaje. „Am vandut pana acum inimioare. Cele care le vedeti mai mari sunt facute manual si costa 25 de lei”, a spus unul dintre comerciantii veniti din Targu Frumos.

Adauga un comentariu