Actualitate

Cine sunt marile iubiri din viata cunoscutei actrite Maia Morgenstern

Publicat: 15 apr. 2019

"Fericit si puternic esti atunci cand iubesti fara sa astepti nimic in schimb." Acesta este motto-ul actritei Maia Morgenstern. Pe langa o adevarata profesionista a teatrului si filmului, Maia Morgenstern este de asemenea o femeie si o mama atenta si iubitoare.

Barbatii din viata Maiei Morgenstern

Actrita are trei copii cu trei barbati. Tudor, in varsta de 34 de ani, este fiul Maiei cu primul sot, actorul Claudiu Istodor. Eva Lea Cabiria, in varsta de 19 ani, s-a nascut din relatia sa cu Andras Demeter, iar Ana Isadora, in varsta de 16 ani, este rodul iubirii sale cu medicul neurochirurg Dumitru Baltateanu.

Maia si Claudiu s-au casatorit si au devenit parinti in timpul facultatii. Timp de 16 ani, cuplul a trait in iubire si armonie, simtind apoi ca dragostea lor s-a sfarsit. Cu toate acestea, actorii interpreteaza chiar si azi roluri pe aceeasi scena, uneori alaturi chiar si de fiul lor Tudor.

Andras Demeter

Dupa divortul de Claudiu Istodor, actrita a avut o relatie de trei ani cu Demeter Andras Istvan, fost secretar de stat in Ministerul Culturii si fost presedinte-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune. Au fost impreuna la sfarsitul anilor '90, insa nu si-au oficializat niciodata relatia.

Dumitru Baltateanu

Intre medicul neurochirurg Baltateanu si actrita a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut in timpul unui turneu in Franta, la Marsilia, iar la mai putin de un an de relatie, Maia si Dumitru s-au casatorit. Au impartit 14 ani de iubire.

"Cand ne-am cunoscut, a fost atata comunicare intre noi, atata nevoie unul de celalalt… Ne-a fost sete unul de altul", declara Maia la un moment dat, pentru Revista Tango / Marea Dragoste, citata de Click!. Neurochirurgul a abordat-o timid dupa o reprezentatie din cadrul turneului.

Maia a studiat la Academia de Teatru si Film intre anii 1981 si 1985. Apoi, actrita a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt pana in 1988. In cele din urma, Maia a aparut pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, dupa alaturandu-se trupei de la Teatrul National "Ion Luca Caragiale".

Adauga un comentariu