Cancan

Cine sunt primii eliminați de la Ferma. George Burcea ar urma să plece acasă

Publicat: 08 sept. 2020
Primii eliminați de la Ferma
Celebrul reality-show "Ferma. Orășeni vs Săteni" începe de marți, 8 septembrie, la Pro TV

Primii eliminați de la Ferma. Chiar dacă emisiunea începe să fie difuzată abia de astăzi, deja se știe cine sunt primii concurenți eliminați. Jurnaliștii de la Cancan.ro ar fi aflat că printre cei care pleacă se numără și George Burcea și Andreea Antonescu.

Celebrul reality-show „Ferma. Orășeni vs Săteni”, prezentat de Mihaela Rădulescu, începe de marți, 8 septembrie, la Pro TV. Cu toate acestea, Cancan.ro a obținut cele mai picante informații din culise, chiar înainte de premieră. Aceștia au reușit să afle lista primilor concurenți eliminați de la Ferma.

Cine vor fi primii eliminați de la Ferma

Potrivit informațiilor obținute de Cancan.ro, lista primilor eliminați de la Ferma cuprinde patru persoane. Aceștia ar fi doi „săteni”, o „orășeancă”, dar și un personaj-surpriză. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem imediat despre cine este vorba. Ei bine, primii concurenți eliminați de la Ferma sunt pilotul de raliuri Octavian Ciovică și actorul George Burcea, din tabăra „sătenilor”.

Din tabăra „orășenilor” ar urma să fie eliminată Anda Adam. Totodată, și Andreea Antonescu, cea care era un concurent-surpriză, va pleca acasă. Sursele au informat că focoasa șatenă a părăsit competiția chiar cu o zi înainte de ziua ei de naștere.

Sursele citate au mai spus că toți concurenții se plâng de condițiile extrem de grele din cadrul competiției. Mulți dintre aceștia s-au ales, după eliminare, cu mari bătăi de cap, dar și vânătăi de tot felul. Și aceasta din cauza din cauza probelor grele la care au fost supuși.

George Burcea, urmărit de ghinioane

După ce s-a despărțit de Andreea Bălan, George Burcea a sperat într-un fel de relansare, odată cu participarea la Ferma. Numai că actorul s-a ales cu dezamăgirea eliminării. Mai mult, nici contractul pe care l-a încheiat cu Pro TV nu era cel mai profitabil.

Cu toate acestea, noul contract pe care l-a „bifat” era ca o gură de oxigen, după lunga perioadă de inactivitate. Însă George Burcea pare să nu aibă noroc nici la bani. Fostul soț al Andreei Bălan se numără printre vedetele „low-cost” care au fost antamate pentrul noul sezon al show-ului „Ferma”.

Printre primii eliminați

Potrivit surselor Cancan.ro, George Burcea s-ar alege cu o sumă mai mică în comparație cu colegii lui de „suferință”. Actorul ar câștiga în urma participării la emisiune aproximativ 800 de euro, pentru fiecare săptămână.

Potrivit acelorași surse, vina eliminării lui George Burcea o poartă chiar Andreea Bălan. Aceasta le-ar fi cerut producătorilor să-l scoată pe George Burcea din competiție. Motivul cererii pare să fie de-a dreptul halucinant.

Cântăreața ar fi primit cadou o vacanță peste hotare, unde ar fi intenționat să plece cu noul iubit și cu fetițele. Doar că Andreea Bălan ar fi avut nevoie și de semnătura lui George Burcea pentru a-și scoate fetele din țară. Cum actorul era puțin „prins”, Andreea Bălan ar fi încercat pe toate căile să ajungă la soțul cu care se află în divorț. Așadar, motivul eliminării lui Burcea din Ferma ar putea avea legătură cu fosta soție.

Oricum, mai durează un pic până văm afla cu certitudine primii eliminați de la Ferma. dar până atunci, să ne bucurăm de show…

Adauga un comentariu