Din lumea filmului

Cine va fi partenera celebrului Burak Ozcivit in cel mai asteptat proiect? 

Publicat: 30 sept. 2019

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai talentati si admirati actori ai momentului in Turcia.

Desi dupa marele succes inregistrat datorita rolului jucat magistral in productia "Dragoste infinita", a declarat ca isi doreste sa revina pe micile ecrane tot cu un rol intr-un serial de dragoste, celebrul actor Burak Ozcivit a spus "da" rolului principal din productia "Osman Gazi". Indragitul serial istoric "Dirilis Ertugrul" lasa locul serialului "Osman Gazi" (sau "Osman Bey"), reprezentand conform istoriei, o continuarea, deoarece personajul central "Osman Bey" va prelua conducerea statului dupa moartea tatalui sau, "Ertugrul Bey".

Personajul Osman, care va fi interpretat de Burak Ozcivit reprezinta o figura impozanta in istoria Imperiului Otoman. Osman Bey s-a nascut in 1258 si a mostenit titlul de bei („guvernator”, in limba turca "bey") de la tatal sau, Ertugrul (Ertogrul) care la randul sau mostenise titlul de tatal sau (Suleyman Sah). Osman I a devenit in 1281 conducatorul statului Sogut. Infiintarea imperiului isi are originea in cucerirea tribului turc Eskenderum si in 1301–1303 a orasului Eskisehir (in turca: „orasul vechi”), desi Osman declarase independenta micului sau stat, Principatul Otoman, fata de statul selgiucid. Osman este considerat fondatorul Imperiului Otoman.

In prezent, Burak Ozcivit se pregateste intens pentru acest rol important de un an de zile, timp in care a primit lectii de echitatie, lupta, spada si chiar de istorie.

Pe platourile cinematografice din Bozdağ, actorul a fost instruit de maestrul Rahim Muradov in antrenamente de lupte, spada si actiune. Acesta si-a dezvoltat indemanarea in echitatie si tir cu arcul si in plus face pregatiri cu istorici si sociologi de renume din Turcia.

De curand, in presa din Turcia a fost lansata stirea conform careia frumoasa Aslıhan Karalar va fi partenera lui Burak Özçivit in serialul "Dirilis Osman", aceasta urmand sa interpreteze rolul Malhun Hatun, fiica Seicului Edebali.

Pe de alta parte, o alta jurnalista a mentionat recent pe contul ei de socializare ca se zvoneste ca partenera lui Burak va fi de fapt, actrita Ozge Torer. Se pare ca producatorii serialului inca nu au deliberat, insa cu siguranta Burak va avea o partenera la fel de talentata, care se va ridica la performantele lui. (sursa: atv.com.tr, viatacuaromadecafea.com)loading...

Adauga un comentariu