National

Cine vor fi noii jurati MasterChef. Unul dintre ei a devenit celebru si ca artist

Publicat: 12 iul. 2019
1

Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru si cunoscutul artist si expert in vinuri, Cosmin Tudoran, sunt cei trei jurati MasterChef.

Chef Joseph Hadad a reusit de-a lungul timpului sa se reinventeze atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, prin arta culinara. Detine secretele a peste 2000 de retete sofisticate. Ca un adevarat star al bucatariei internatioanale, Chef Joseph Hadad a avut oportunitatea sa creeze adevarate show-uri culinare pentru personalitati internationale si chiar presedinti de state.

”Pun aceeasi pasiune in bucatarie, fie ca gatesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tanar care vine la restaurant sa se bucure de o cina aniversara. Imi doresc ca in fiecare zi mancarea mea sa inspire si sa aduca un plus. Faptul ca fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice Chef.”, a declarat Chef Joseph Hadad.

Chef Silviu Chelaru si-a descoperit pasiunea pentru gatit inca de cand era copil, a crezut intotdeauna in ea, a luptat, a muncit extrem de mult si nimic nu l-a oprit sa-si transforme visul in realitate. Si-a incercat rezistenta si talentul in show-uri culinare, a lucrat in domeniul gastronomic in tara si a plecat in Anglia, unde a gatit intr-un restaurant cu o stea Michelin. Chef Silviu Chelaru a revenit in Romania, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca, ”primul sau copil”.

”Cand alti adolescenti isi doreau cu ardoare sa-si cumpere prima lor masina scumpa, eu visam sa pot avea propriul meu restaurant. Primele mele incercari de gatit au fost avand-o pe mama mea drept exemplu. Nu stiu cat de mandra era ea atunci de mine, insa stiu sigur ca acum este extrem de fericita ca nu m-a descurajat nicio clipa. De atunci sunt intr-o continua relatie cu focul, oalele si tigaile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun si palpitant lucru care mi se putea intampla in acest moment al vietii.”, a declarat Chef Silviu Chelaru.

Cosmin Tudoran este un artist! Dar in acelasi timp este si unul dintre cei mai pasionati experti de vin din Romania. Fiind jurat in competitii nationale si internationale de vin si imbinand aceasta expertiza cu oportunitatea de a manca in restaurante premiate din toata lumea, Cosmin Tudoran intra in show-ul MasterChef cu o perspectiva complet noua.

”Faptul ca am fost artist mi-a dat ocazia sa vad viata dintr-un alt unghi. Faptul ca sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cat de fascinant poate fi sa pui impreuna vinul cu mancarea delicioasa, in restaurante din lumea intreaga. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o panza noua pentru un cunoscator de vinuri si un hedonist al mancarii… si incep sa am piele de gaina.”, a declarat Chef Cosmin Tudoran.

Adauga un comentariu