National

Cine vor fi purtatorii de cuvant pe durata presedintiei Romaniei la Consiliul UE

Publicat: 07 ian. 2019

Directorul general in Ministerul Afacerilor Externe, Doris Mircea, si purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, au fost desemnati purtatori de cuvant pe perioada exercitarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Doris Mircea este diplomat de cariera cu rang de ministru plenipotentiar, coordonator al Directiei Comunicare, Promovare si Organizare din cadrul Unitatii pentru Pregatirea Presedintiei Romaniei la Consiliul U.E. a M.A.E.

Din 2002 a activat in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa U.E. de la Bruxelles, ca purtator de cuvant, responsabil pentru afaceri culturale, educatie, cercetare, diplomatie publica si strategia de comunicare, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului.

In 2008 a revenit in tara la conducerea Directiei Comunicare, fiind numita, in 2010, purtator de cuvant al M.A.E. Este doctor in sociologie (tema comunicarea in diplomatie) si a absolvit Master of Arts in International Politics la ULB, Bruxelles.

Nelu Barbu este consilier de stat al prim-ministrului si purtator de cuvant al Guvernului incepand cu februarie 2018. Nelu Barbu are o experienta de 15 ani in mass-media si comunicare publica, potrivit sursei citate.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit