National

Ciobanul care i-a rupt foile Cristianei Anghel, acuzat de ULTRAJ. Se cer informatii de la MAI si SRI

Publicat: 21 dec. 2015
1
Astazi, senatorul Cristiana Anghel a declarat ca a solicitat informatii de la MAI si SRI cu privire la ciobanul care i-a rupt hartiile la protestul de saptamana trecuta si pe care l-a numit „prost„, afirmand ca l-ar putea acuza de ultraj. Cristiana Anghel a precizat ca nu s-a hotarat inca daca va face si plangere penala impotriva acestuia, insa vrea mai intai sa afle identitatea barbatului. Mai mult, Cristiana Anghel a afirmat ca a avut probleme in a solicita aceste date de la SRI, fiindu-i comunicat faptul ca orice solicitare trebuie sa treaca mai intai prin Comisia speciala pentru exercitarea controlului asupra SRI. Senatoarea s-a declarat contrariata de aceasta procedura, avand in vedere ca directorul SRI este investit prin votul parlamentarilor.
„Am facut (solicitare-n.r.) si la Ministerul de Interne, si la SRI, sa-l identifice pe cel care mi-a rupt hartiile, pentru ca nimeni nu s-a gandit ca este ultraj. Atunci cand esti in curtea Senatului, in momentul in care vii si ceri sa se modifice legea, eu vin cu documentul respectiv, sunt in exercitiul functiunii, nimeni nu s-a gandit ca acesta este ultraj. Eu m-am gandit. Este pedepsit de Codul Penal. Vreau sa stiu si eu cine este. Cineva mi-a spus ca este membru al unui anumit partid, chiar seful unei filiale”, a spus senatorul.
Comentarii
  • Fomista din Caracal….Aceasta …doamna face legi in Romania…Rusine,ba parlamentarilor,putorilor,plosnitelor,lipitorilor.Sa muriti in puscarie…

  • Faăăă nehalito!…care o faceai pe-a moarta nemâncata!…si urlai că ai drepturi si statul nu ti le respecta!…acum ai ajuns in parlament…de-am.pu.l.e,a….pe criterii varza…tie ti se pare ca respecti drepturile oamenilor?…tie ti se pare corect ca vei lua pensie de 1.600 lei de la parlament?…când de fapt după 35 ani in invatamant abia daca luai pensie 1.000 lei?Marş acasă…pu.t.oar.eo ce esti!…nu mai visa că de la anul e gata cu parlamentul pt tine…si pt psd bineinteles!coruptilor!…Angheluto…f.u.t.e.te-as in g.ura aia mare si s.p.urcata!

  • Ultraj ai tu la creier măi v.it.a p.ro.astă ce esti!Se pare ca de cînd făcea-i foamea la misto…când de fapt mâncai carnati in toaleta spitalului….s-au defectat neuronii!Tu si toti parlamentarii sunteti de.b.i.li mintali…auzi la ea ultraj!Văd ca deja te dai si judecator…tu abia stii sa citesti o.lt.eanca p.ro,astă ce esti! Ca.r.e ai pa.ian.jeni in c,u..r de f.lă.manda ce esti !

  • CINE FACE AFIRMATIA CA SMULGEREA UNOR HARTII DIN MANA UNEI..”PARLAMENTARE” ORI ESTE TAMPIT , ORI CRETIN..IN ORCE CAZ, NU ARE HABAR DE LEGISLATIA IN VIGOARE..!!!!!!!!!!!!!

  • alta imbecila din parlament care se da mare scula !orice cetatean roman trebuie sa aiba „imunitate ” cand vorbeste cu un parlamentar !…si nu invers !

Adauga un comentariu