Fripturi

Ciocanele de pui la cuptor cu sos

Publicat: 13 iul. 2015

Ingrediente:

8 ciocanele de pui
putina faina alba
amidon de porumb

Pentru marinata:
piper
sare
ulei de susan
amidon de porumb
ghimbir dat pe razatoare

Pentru sosul de portocale:
sucul de la o portocala
cateva felii de portocala
o ceapa taiata felii subtire
castravete (optional)
miere de albine
sare
amidon de porumb

Mod de porumb:

Tine ciocanelele cel putin 2 ore in marinata. Scoate-le apoi, da-le prin faina alba si amidon si presara piper si sare. Lasa-le deoparte.
Amesteca toate ingredientele pentru sos.
Pune carnea intr-o tava unsa cu putin ulei si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius. Este gata cand temperatura interioara ajunge cam la 70 de grade. Cu cateva minute inainte de final, toarna sosul peste carne si amesteca.



loading...

Adauga un comentariu