Actualitate

Ciocnire electorala la Schitu Duca – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 mai 2012

@ Taberele politice a doua formatiuni si anume PSD si UNPR au organizat ieri doua mitinguri de proportii in comuna Schitu Duca @ A fost necesara interventia Jandarmilor si a Politiei @ Imbracati in tricouri rosii, sutele de social-democrati l-au avut in frunte de primarul in functie Mihai Mihalache @ De asemenea cei de la UNPR au fost condusi chiar de presedintele organizatiei judetene Luminita Iordache

Manifestarile electorale din mediul rural incep sa capete dimensiuni. Ieri, in comuna Schitu Duca au avut loc in paralel doua mitinguri electorale organizate de PSD si UNPR cu sute de participanti de ambele parti. De aceea pentru a evita izbucnirea unui conflict spontat, autoritatile judetene au desfasurat in comuna forte de ordine apartinand Politiei si Jandarmeriei. De altfel, fortele de ordine au fost distribuite strategic in zona de intalnire a celor doua grupuri mari, pe drumul national la Stana Poieni.

„Noi, cei de la PSD, suntem adevarata forta politica in comuna Schitu Duca. Participam in numar atat de mare pentru a-i reaminti doamnei deputat Luminita Iordache ca a ajuns in Parlament datorita noua. Doamna Luminita Iordache a tradat PSD, a plecat. Doamna Luminita Iordache nu a facut nimic pentru comuna. Nu a adus fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii comunei Schitu Duca asa cum a promis. Pentru o comuna alaturata, unde doamna Luminita Iordache a avut in urma cu patru ani 200 de voturi, fostul Guvern din care facea parte si UNPR a alocat suma de 9 miliarde lei vechi, la Schitu Duca nu s-a dat nimic”, a declarat Mihai Mihalache.

Manifestarile UNPR au fost organizate pentru a-l sprijini pe candidatul formatiunii politice  la Primaria Schitu Duca, medicul Leon Donciu. „Nu este campania mea, eu nu candidez, nu inteleg de ce domnul Mihalache se dueleaza cu mine. In ceea ce priveste sprijinul acordat comunei, domnul primar nu are dreptate. Numai datorita mie s-a aprobat asfaltarea a 12 kilometri de drum in comuna, se vor construi doua crese si s-au alocat miliarde lei pentru intretinerea scolilor. De asemenea, numai datorita mie comuna Schitu Duca are un microbuz scolar nou”, a replicat deputatul Luminita Iordache.

Comentarii
 • DACA DONCIU CANDIDEAZA PT UNPR SIGUR V-A PIERDE. ESTE O JAVRA TRADATOARE,TRASEIST SI VANZATOR DE ILUZII. O ARE ALATURI PE CANDIDATA PIN LA PRIMARIA IASI .ALTA JAGARDEA. VOTATI DONCIU SA AVETI O SCHIMBARE , DIN RAU IN GROAZNIC.

 • Doamna Luminita Iordache face cum a facut si la Tutora(pune un amarastean ca Neculai Tifoi sa-i imparta hartiile prin comuna si dupa ce se vede cu sacii in caruta o doare in fund de oameni).Abia asta e o adevarat traseista.Ia cumparat Mercedes lu fica-sa aia handicapata care nici nu stie cum o cheama.O curva politica

 • Dupa cum spune Mihalache se pare ca nu prea o”doare in fund de oameni”daca a ajutat o comuna cu 9 miliarde,iar la Schitu-Duca s-au
  adus fonduri pe care acelasi Mihalache nu le recunoaste.Rautatea unora ar trebui sa se opreasca la cei care candideaza si nu la copii lor.

 • Cata lipsa de bun simt din partea domnului primar Mihalache a uitat cand i-a cerut ajutorul Doamnei Deputat Luminita Iordache pentru a reabilitarea celor *2 km de drum.Doamna deputat a avut grija de fiecare comuna in parte din colegiul nr1.Prin declaratiile domnuie sale domnul primar nu face decat sa demonstreze ca ii este un las si pentru incompetenta lui in administratie da vina pe doamna deputat.RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • o femeie extraordinara care a luptat toata viata numai pentru binele celor din jur toata lumea care a apelat la ajutorul domniei sale a fost ajutat rusine mihalache

 • Oameni buni ce pretentii poti sa ai de la actualul primar omul este crescator de oi adica pe intelesul tuturor; Cioban;asta este ocupatia de baza a domniei sale pana sa fie ales primar acum face legea cu bata asta este arma ciobanului

 • Avem pretentia ca suntem o tara europeana, asemenea situatii sunt o „ dovada „ foarte clara la cat de europeana e tarisoara noastra.

 • asta e campanie electorala? In comuna Tutora doamna asta Luminita Iordache ,care se crede marele deputat a dat vin cu canistra de benzina in doua amestecate in fata Caminului Cultural ca pomana electorala , si a dat chef cu golani , au adus o gasca de lautari , si isi dadeau dedicati intre ei la cat de beti erau datorita vinului imbibat cu benzina . . (Proasta civilizatie) Acolo il tine in brate pe un retardat Tifoi Neculai care nu are nici 2 clase , prost de pute-n toata tara , nici sa scrie nu stie ,si il tine pe la cabinetul ei , cu asa imputiti umbla marele deputat .( Proasta Civilizatie !) . Insa trebuie zis ca dansa – deputat a cheltuit 2**.**** de euro , ca pomana pentru voturi , la unu’ N*chita si-a pus dinti cu pomana electerala la altu ii face gard , la altu’ A*bu ii da mii de euro pentru pomeni si tot asa , umbla cu marsaveni , jigniri si pomeni , Promite multe si nu face nimic , vinde minciuni si se comporta exact ca un golan , ca doar a fost pietara prin alexandru dansa , originala din raducaneni , NU AVEM NEVOIE DE OAMENI CA LUMINITA IORDACHE ! CARE INTOXICA TARA CU MINCIUNI OAMENI , ( Proasta civilizatie ) cica toata lumea care a apelat la Luminita Iordache a fost ajutat .. haha . ti-a dat si tie pomana cumva Dorina ? In nici o comuna din colegiul ei nu a ajutat! mai bine sa dispara golan(a) de Luminita Iordache !

 • macar invata sa scrii in limba romana si corect dar daca ai venit de la furat vaci cu mihalache ce pretentii poti sa ai de la oameni ca voi.

 • Pentru cei cu 2 clase ca lingaii lui mihalache toti deputatii si senatorii din tara sunt golani cu deosebirea ca nu o sa il intreaca in veci ca e prea priceput la prostie si din pacate ii molipseste si ce cei din jur treziti-va fratilor ca asta va crede gaste

Adauga un comentariu