Ciorbe si borsuri

Ciorba cu aripioare de pui III

Publicat: 13 dec. 2011

Ingrediente:

5-6 aripioare
1 morcov
1 dovlecel
1 ceapa
conopida
1 ardei
2 rosii
1 radacina de patrunjel
1 telina
1 legatura de patrunjel
1/2 l bors
sare

Mod de preparare:

Aripioarele de pui se curata si se spala bine, iar apoi se pun la fiert intr-o oala cu 3 l de apa cu sare. Din cand in cand se spumeaza. In timp ce carnea fierbe, dovlecelul se taie cubulete, ceapa se toaca marunt, iar restul legumelor se dau pe razatoare. Se pune toate in oala cu carne si se lasa la fiert. In momentul in care legumele sunt fierte, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate mai mic, borsul si sarea. Dupa cateva clocote, se presara verdeata taiata cat mai marunt, se pune un capac si se ia de pe foc.

sursa reteta: retete-on-line.ro
sursa fotografie: retete-on-line.ro



loading...

Adauga un comentariu