Internationale

Ciorba cu carne de berbec

Publicat: 01 iul. 2011
2

Ingrediente:

1 kg carne de berbec
1 kg rosii
3-4 ardei
3-4 cepe
2 linguri ulei
sare
piper
cateva frunze de menta

Mod de preparare:

Se caleste ceapa taiata pestisori in cele doua linguri de ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga rosiile, curatate de pielite si taiate in doua, ardeii taiati felii, sare, piper si cateva frunze de menta. Cand s-au inmuiat, se adauga 2-3 litri de apa clocotita si carnea de berbec. Se lasa sa fiarba la foc domol. Cand carnea e frageda, se scoate, se taie cuburi, se pune in castron, iar deasupra se toarna supa Se serveste fierbinte, cu taiteii fierti separat.

sursa articol: http://www.gustos.ro
sursa fotografie: http://www.gatesti-ingenios.ro




Adauga un comentariu