Ciorbe si borsuri

Ciorba de rosii e un deliciu vara mai ales vara

Publicat: 27 aug. 2019

Calda sau rece, ciorba de rosii e un deliciu vara. O poti servi cu iaurt cremos sau smantana si ai astfel o masa completa.
 
Ingrediente:

  • 1,5 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina  mica
  • 1 ardei gras
  • 100 g paste scurte
  • 500 ml bors
  • sare
  • 1 legatura leustean

Mod de preparare:

Cureti cepele, morcovii, telina si le toci. Le fierbi in apa cu putina sare, apoi adaugi ardeiul taiat si pastele. Dupa ce au dat cateva clocote, pui rosiile date prin razatoare. Separat, dai in clocot borsul, apoi il rastorni in ciorba. Pui sare, dupa gust, si mai fierbi 5 minute. Servesti ciorba cu leustean proaspat tocat.



loading...

Adauga un comentariu