Ciorbe si borsuri

Ciorba de vacuta

Publicat: 04 apr. 2011
2

Ingrediente:

– 3l apa
– jumatate de kg carne de vita
– jumate de kg cartofi
– 100 ml ulei
– 100 g morcovi
– 100 g albitura
– 100 g mazare fiarta
– 100 g telina
– 100 g ceapa
– 100 g ardei gras
– 100 g varza alba
– 200 g rosii
– 50 g bulion
– 50 g leustean
– 100 g fasole verde fiarta
– un pliculet cu sare de lamaie
sare

Mod de preparare:

Taiati si spalati carnea, puneti-o la fiert in apa cu sare; indepartati spuma din cand in cand si adaugati o ceapa tocata marunt. Taiati zarzavaturile spalate si curatate si caliti-le in ulei cu adaos de apa. Cand carnea este aproape fiarta adaugati zarzavaturile. Spre sfarsit adaugati mazarea si fasolea verde scurse de zeama si bulionul. Dupa aproximativ 10 min. de fiert, sarati dupa gust, adaugati sarea de lamaie si putina verdeata tocata.





Adauga un comentariu