Local

Ciorditori prinsi de politisti, dupa ce au furat dintr-o societate comerciala

Publicat: 16 sept. 2016
La data de 15 septembrie 2016, in jurul orei 7:00, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Iasi au oprit in trafic pentru control un autoturism condus de un barbat.

Citeste si: A amenintat-o in propria casa si i-a furat banii din portofel. Politistii ieseni l-au retinut pe talhar
 
In urma controlului interiorului acestuia, in portbagaj au fost gasiti trei saci continand material feros si mai multe recipiente din plastic continand 62 litri de lichid, susceptibil a fi ulei hidraulic. Din verificari a rezultat ca bunurile  ar fi fost sustrase dintr-o societate comerciala din municipiul Iasi. Cei doi barbati, de 52, respectiv 55 ani, din Iasi, care se aflau in autoturism au fost condusi la sediul politiei pentru cercetari. In baza probatoriului administrat in cauza, s-a stabilit ca la comiterea faptei ar mai fi participat un alt barbat de 49 ani, tot din Iasi. Fata de cele trei persoane s-a luat masura retinerii pentru 24 ore, fiind introduse in Arestul IPJ Iasi.
 
Citeste si: LOVIT in timp ce isi proteja copiii! Familie TALHARITA in tramvai

 
Valoarea prejudiciului cauzat urmeaza a fi stabilita decatre reprezentantii societatii comerciale. Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii situatii de fapt.


loading...

Adauga un comentariu