National

Cioroianu, despre TRAGEDIA DIN APUSENI: „Eu mi-am dat demisia pentru un mort in Polonia!”

Publicat: 05 feb. 2014
1

Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe, a vorbit la REALITATEA TV in cadrul emisiunii Jocuri de putere despre TRAGEDIA DIN APUSENI precizand ca cei vinovati trebuie sa raspunda.”Eu mi-am dat demisia pentru un mort in Polonia, de care nici nu stiam. Demisia de onoare! In conditiile in care conduci, iti asumi responsabilitatea”, a spus Cioroianu.

„M-am asteptat ca acest caz sa se epuizeze, dar de la zi la zi aflam lucruri importante. Discutia in jurul celulei de criza este una artificiala, ceea ce le-a lipsit a fost un centru de comanda. Celula de criza e un panaceu.

Citeste si Ramona MANESCU despre accidentul din Apuseni: „Ce-ati vrea sa-mi reprosez?”

In realitate, trebuia o comanda care sa ia datele reale ale accidentului.  Raspunsul STS dadea vina pe victima. Din raspunsurile lor, intr-un fel sau altul victimele sunt cele mai vinovate.

Citeste si INCREDIBIL! Raportul Romatsa, despre accidentul din Apuseni: RANITII sunt VINOVATI

Cred ca presiunea mentinuta de televiziuni e de bun augur. Totdeauna cel care conduce, raspunde. Functia de conducere are priveligiile ei, dar si raspunderi. Eu mi-am dat demisia pentru un mort in Polonia, de care nici nu stiam. In conditiile in care conduci, iti asumi responsabilitatea”,  a spus Adrian Cioroianu in cadrul emisiunii Jocuri de putere de la REALITATEA TV.

Citeste si Traian Basescu despre accidentul aviatic din Apuseni: STS acuzat pe nedrept

Adauga un comentariu