Magazin

Ciprian Marica, ATAC dur la adresa lui Ionut Negoita

Publicat: 22 apr. 2014
1

Ciprian Marica (28 de ani), fotbalist lansat de Dinamo, l-a atacat dur pe Ionut Negoita, patronul echipei din Soseaua Stefan cel Mare.

„Eu vreau ca Dinamo sa se lupte la titlu si sa fie echipa care conduce campionatul. Nu se poate pune acum problema. Steaua este echipa cea mai valoroasa din Romania si se impune detasat in fata lor, cum a facut-o si in Cupa. Este frustrant pentru un dinamovist sa vada ca este invins atat de usor de Steaua.

Citeste si Contra are planuri mari la Getafe: „La anul luptam pentru Europa”

Nu am si nu am avut nici inainte incredere in planul conducerii dinamoviste, va spun sincer. Dinamo nu poate fi o pepiniera, nu poate creste fotbalisti. Dinamo este o echipa care nu asteapta, vrea performanta. Cei care si-au asumat aceasta responsabilitate trebuie sa o duca pana la capat”, a declaqrat Ciprian Marica la Dolce Sport.

Citeste si Ciprian Marica, internat la Spitalul de Urgenta la ORA 4 DIMINEATA

Atacantul de la Getafe a socat si cu raspunsul la intrebarea „in acest conflict dintre Reghecampf si patronul Negoita ai vreun comentariu de facut?”: „Nu stiu cat de multi patroni sunt in Romania. In Romania sunt creditori. La finalul mandatului, vor sa isi ia banii inapoi. La noi nu sunt investitori, sunt creditori. Sa facem o diferenta. Deci din acest punct de vedere nu sunt de acord. Domnul Negoita se pripeste sa faca anumite declaratii nejustificate. Nu stiu de ce a zis ce a zis despre Steaua – Viitorul, cand Dinamo nu este implicata. Preferam sa ne uitam la ceilalti, nu la noi in primul rand”.

Citeste si Hagi, replica pentru Negoita: Astea sunt declaratii de bazar, de circ

Adauga un comentariu