Sport

Ciprian Marica nu va candida la presedintia FRF: „Mai am de jucat fotbal”

Publicat: 17 oct. 2016
1
Ciprian Marica a vorbit despre viitorul sau dupa ce va renunta la cariera de fotbalist. Fostul jucator al Stelei este considerat drept cel mai potrivit candidat pentru sefia FRF de catre Dumitru Dragomir. Ajuns la 31 de ani, Marica sustine ca mai are de jucat fotbal si spune ca nu s-a gândit înca ce va face dupa ce se va lasa. Atacantul pare însa tentat de o functie de conducere, nefiind atras de cariera de antrenor.

„Eu înca sunt sportiv, nu am luat înca o hotarâre referitoare la ce voi face în continuare; e o decizie destul de grea, dar sunt destul de bine ancorat în prezent si nu pot sa discut despre un viitor atât de îndepartat. Antrenor nu prea ma vad sa fiu, încerc sa o iau pas cu pas, sa descopar ceea ce înseamna cu adevarat managementul, sa învat foarte multe lucruri”, a declarat Ciprian Marica.

„Ca sa fii presedinte de federatie trebuie sa fi facut fotbal. Ar fi ceva candidati, Marica îsi face Masterul în Management Sportiv, ar mai fi si Chivu”, a fost declaratia data de Dragomir, la Digi Sport Matinal. Marica este în prezent liber de contract dupa ce în vara si-a reziliat contractul cu Steaua. Ciprian Marica a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Dinamo, sahtior, Stuttgart, Schalke, Getafe si Konyaspor. Atacantul evoluat pâna în prezent 70 de meciuri pentruechipa nationala, reusind sa marcheze 25 de goluri.
 
9 meciuri a evoluat atacantul pentru ros-albastri în sezonul trecut, nereusind sa marcheze vreun gol.
Adauga un comentariu