Sport

Ciprian Paraschiv va premia astazi castigatoarea Cupei Romaniei la fotbal feminin

Publicat: 11 iun. 2014
1
Astazi, pe stadionul Areni din Suceava, incepand cu ora 17:00, va avea loc finala Cupei Romaniei la fotbal feminin. Ca in ultimii ani, finala se va disputa intre cele mai titrate echipe din tara la fotbal feminin si anume Olimpia Universitatea Tehnica Cluj si ASA Tg Mures, antrenori Mirel Albon respectiv Carol Seches. Festivitatea de premiere a castigatoarei Cupei Romaniei la fotbal feminin va fi oficiata de ieseanul Ciprian Paraschiv, directorul de dezvoltare fotbalistica din cadrul FRF.
„Incercam marea cu sarea”, spunea antrenorul din Targu Mures, Carol Seches, „in conditiile in care ne lipsesc doua jucatoare titulare care au fost convocate la Nationala Ungariei. Dar, cu echipa pe care o avem, ne vom lupta pana la ultimul fluier al arbitrului si speram sa fie un spectacol aceasta finala si fotbalul feminin sa capete tot mai multi sustinatori!”. 
Mirel Albon, antrenorul de la Olimpia Cluj spunea „ca orice finala va fi un meci extrem de important si fiecare echipa care joaca cu trofeul pe masa isi doreste sa il castige. Pentru echipa noastra, daca vom castiga Cupa Romaniei, va fi al 4-lea an consecutiv cand realizam eventul, si ne dorim ca munca noastra sa fie rasplatita cu acest succes. Ne bucuram ca aceasta finala se disputa in zona pitoreasca a Moldovei, unde in ultimii trei ani alaturi de Navobi Iasi au aparut echipe noi si cred ca aceasta zona reprezinta un bazin de talente neexploarat inca de unde ne dorim sa apara cat mai multe jucatoare care sa joace la nationala Romaniei. In septembrie vom disputa la Iasi doua meciuri oficiale in campania de calificare la CM din Canada 2015, contra Spaniei si Estoniei. Speram ca finala de miercuri sa fie un spectacol total si cei prezenti sa vada nivelul fotbalului feminin din Romania, care este in continua dezvoltare!”.
Adauga un comentariu