Cancan ultimă oră

Ciprian Tătărușanu s-a căsătorit cu iubita lui. Ceremonia a avut loc pe malul Lacului Como din Lombardia

Publicat: 26 mai 2022
Ciprian Tătărușanu și iubita lui Antoaneta
După mulți ani de relație, Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit

Eveniment mare astăzi pentru Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta. Cei doi s-au căsătorit, iar ceremonia a avut loc pe malul Lacului Como din Lombardia, acolo unde aceștia locuiesc. Primele imagini de nunta celor doi.

După mulți ani de relație, Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc astăzi pe malul Lacului Como din Lombardia, într-o locație de vis, acolo unde fotbalistul și mama copiilor ei și-au jurat iubire pentru totdeauna.

Ciprian Tătărușanu și iubita lui s-au căsătorit astăzi. Primele imagini de la eveniment

Bineînțeles, ochii au fost pe soția lui Ciprian Tătărușanu care a îmbrăcat o rochie de prințesă absolut superbă, iar cu toate că a dat naștere a trei copii, soția portarului de la AC Milan are un corp de invidiat.

Ciprian Chipciu a îmbrăcat un costum format dintr-o pereche de pantaloni negri și un sacou alb sub care a purtat tot o cămașă albă. În picioare a avut încălțăminte de culoare neagră.

În imaginile postate pe rețelele de socializare se poate observa cum mireasă pășește emoționată spre altar, acolo unde e așteptată de către partenerul ei de viață. Chipul Antoanetei e acoperit cu un volat elegant, iar rochia de mireasă îi scoate în evidență corpul bine lucrat.

Nu au lipsit nici foștii colegii lui Ciprian Tătărușanu

La evenimentul lui Ciprian Tătărușanu și al Antoanetei au luat parte aproximativ 50 de persoane, totul fiind destul de restrâns. Nu au lipsit nici foștii colegii lui Ciprian Tătărușanu, printre care s-a numărat și Alexandru Chipciu.

După ce au spus DA, Ciprian Tătărușanu și soția lui, alături de invitați și de copiii lor vor petrecere într-o locație de vis de pe malul Lacului Como, acolo unde și-au oficializat și relația.

Evenimentul se anunță unul foarte luxos, iar cu toate că invitații nu sunt mulți, bunul gust, mâncarea bună și băuturile rafinate vor face deliciul celor prezenți la nunta celor doi.
Adauga un comentariu